Ohhoh! Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdeltä loppui kunto kesken puolimaratonin: ”Nyt oli paskaa!!!!”

Martina Aitolehti kertoi Instagram-tarinat osion videossa, että hänen tämänpäiväinen kuntonsa Helsinki City Run -juoksukisassa ei ollut riittävän hyvä.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, koki karvaan pettymyksen lauantain Helsinki City Run -puolimaratonilla. Aitolehti juoksi 21 kilometriä ajassa 1.53.48.

Ennen starttia Martina oli vielä innoissaan ja fiilikset olivat korkealla. KUVA: MARTINA AITOLEHDEN INSTAGRAM

Himotreenaajana tunnettu Aitolehti purki pettymystään sometilillään. Mara kertoo, ettei hän ollut treenannut puolimaratonia varten millään erityisellä treeniohjelmalla, sillä päivittäin urheileva kaunotar luuli olevansa kovassa kunnossa.

– Mä ajattelin, että olisin tällä kondiksella ja treenaamattomuudella ollut, tai olenhan minä treenannut, mutta en ohjelmien mukaan, Martina selittää videolla.

– Ajattelin, että 1.50 tulen maaliin ja jossain vaiheessa näytti siltä, että hei tulen maaliin 1.45. Mutta sitten viimeiset 4–5 kilometriä olivat täyttä taistelua. Kunto loppui, mitä hittoa sitä selittelemään, kohukaunotar harmittelee.

Alla olevassa kuvassa uupunut Aitolehti on juuri ylittänyt maaliviivan pettyneenä.

– Nyt oli paskaa!!!!, Martina kirjoitti videon yhteydessä.

KUVA: MARTINA AITOLEHDEN INSTAGRAM

– Elän niin vahvasti kestävyysurheilun kuplassa, niin kyllä mun kondiksen pitäisi kestää se, että lähden vetämään puolimaratonin kylmiltään. Koska mä pystyn koska vaan juoksemaan sen 21 kilometriä, mutta sitten, kun lähdetään laittamaan vähän hanaa, niin se onkin vähän eri juttu ja siinä mitataan se kunto, Aitolehti tuumaa videolla.

– Tästä on hyvä lähteä aloittamaan tämän kauden treeni ja tämä oli tämän päivän kunto. Piste.

Lue myös: OMG! Martina Aitolehti pulahti alasti jääkylmään veteen! – Katso kuvat!

- ILMOITUS -

INSTAGRAM: @HELSINKICITYRUN

Posse-juontaja ja tubettaja Veronica Verho otti hänkin osaa Helsinki Ciity Run -juoksukisaan. Hän saapui maaliin ajassa 1.57. Martina, joka läähätti maaliviivalle vain pari minuuttia ennen Verhoa oli ensimmäisten joukossa onnittelemassa suosikkijuontajaa. Verho oli onnellinen saavutuksesta, sillä hän alitti reilusti oman aikatavoitteensa.

– Oot niin kova, Aitolehti hehkutti Verhoa.

Lue myös: Ohhoh mitkä maisemat! Martina Aitolehti matkusti hermolomalle Leville – Katso satumaiset kuvat!

INSTAGRAM: @HELSINKICITYRUN

Onko Martina huonon kunnon sijaan ylikunnossa? Rentouttava ja romanttinen loma Spa kylpylässä, ruotsalaismiljonäärin kanssa voisi tehdä nyt god.👌

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]