Markus Räikkösellä ei erotuskia näytä olevan – kuvalinkki

Väistyvän pääministeri Sanna Marinin, 37, ex-mies Markus Räikkönen, 37, ei näytä potevan erotuskaa. Räikkönen jakoi perjantaina (12.5.) Instagram tarinat-osiossaan kuvan, jossa hän poseeraa kaverinsa vierellä Kämpin terassilla. Räikkösen kasvoilla on ennennäkemättömän leveä virne. Kuvan näet yllämainitusta linkistä.

Markuksella on nyt edessään villi sinkkukesä. Räikkönen on aiemmin kevään aikana bongattu vieraan naisen seurasta baarissa.

Lue lisää: Seiska: Kuumana käynyt Markus Räikkönen pökki lantiolla vierasta naista takaapäin – yritti myös suudella useasti!

Seiska uutisoi äskettäin juoruista joiden mukaan Sannakin olisi viihtynyt ulkomaalaisen demarivaikuttajan kanssa jopa vapaa-ajallaankin.

Sanna ja Markus kertoivat sometileillään keskiviikkona (10.5.) eroavansa toisistaan 19 vuoden suhteen päätteeksi.

– Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa, Sanna ja Markus kertoivat Instagram-tarinoissaan.

Lue lisää: Seiska: Sanna Marinilla on sutinaa keskieurooppalaisen demarivaikuttajan kanssa!?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit