Marja Hintikka käväisi aikuisten eväsretkellä – nastat väärinpäin kengissä koko matkan! Ja mikä ihmeen parisuhdesekunti??!!

Juontaja Marja Hintikka viettää kiireistä perhe-elämää ja puuhailee paljon lastensa kanssa. Liekkö idea eväsretkelle tullut juurikin lapsilta. Mutta aivan ihana idea, ettei kukaan ole liian vanha lähtemään ystävän kanssa virkistäytymään eväsretkelle!

– Eväsretki ystävän kanssa – JUST DO IT!

– Lapset ovat jatkuvasti eväsretkillä, aikuiset vähemmän. Miksi? Kannustan kaikkia eväsretkelle – satoi sitten vaikka jalkarättejä kuten tänään!

– Ihan parasta vaan kävellä luonnossa sopivan leppoisa, ennalta määrittämätön matka ilman sen kummempaa urheilua, kerätä pari käpyä ja kokeilla jalalla, kestääkö purossa jää. Ja sen jälkeen pysähtyä syömään juustoleipä, omenapiirakka ja joulukonvehtien jämiä. Ja jutella niin, että maailma loksahtaa taas paikalleen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Marja paljasti myös, että oli erehtynyt laittamaan nastat väärinpäin kenkiin koko matkan ajaksi, mutta pysyi silti pystyssä.

Instagram-jutun kommenteissa oli sekä ihmettelyä miten on mahdollista laittaa nastat väärinpäin jalkaan kuten myös muiden metsäretkeläisten fiilistelyjä.

Marja Hintikka vietti puolisonsa Ile Uusivuoren ja lastensa kanssa hiljattain lomaa Kolilla. Marja kertoo toisesta innovatiivisesta ideastaan nimittäin parisuhdesekunnista. Marja kertoo mitä termi tarkoittaa:

– Sillä viitataan elämäntilanteeseen (esim. sairastelun täyteinen, uneton pikkulapsivaihe!) jossa arjen loputtomat vaatimukset, ympäröivä härdelli, hoivaaminen ja kaiken alleen peittävä väsymys imaisevat päivät niin, että minuutinkin mittainen, keskeytymätön juttutuokio puolison kanssa tuntuu täydeltä mahdottomuudelta. Ja iltaisin nukahtaa piilarit päässä sohvannurkkaan.

– Noina aikoina sanoin Ilelle vitsillä, että jos laitetaan tavoitteeksi vaikka sekunti parisuhdeaikaa päivässä, se ehkä saatetaan juuri ja juuri saavuttaa.

– Nyt yhtäccii huomaan, että parisuhdesekunti on muuttunut parisuhdeminuuteiksi. Välillä jopa tunneiksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Pariskunnan lapset kasvavat hurjaa vauhtia ja Marja luonnehtikin nykytilannetta näin:

– Nämä kuvat ovat loman historialliselta kahdenkeskeiseltä laskutuokiolta, joka osoittaa, että kehitys todellakin kehittyy: meillä on lapsia, jotka pärjäävät hetken yksin jopa laskettelurinteessä. Ja viihtyvät muidenkin ihmisten seurassa.

Lue myös:

Julkkikset hullaantuivat lumesta – katso hauskat kuvat ja videot talven riennoista!

Juontaja Marja Hintikka kertoo tärkeästä asiasta – joulu nostaa monenlaisia tunteita pintaan eikä ole kaikille ilon juhla – lue koskettava kirjoitus!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit