Maria Veitolan pärstä taas tv:ssä: juontaja luotsaa omaa dokumenttisarjaa jossa sukelletaan rankkojen aiheiden maailmaan

Veitola.doc alkaa joulukuussa.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola on tuttu suomalaisille lukuisista tv-ohjelmistaan, kuten Yökylässä Maria Veitola sekä Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -tv-sarjoistaan.

Joulukuun lopussa starttaa Veitola.doc niminen neliosainen dokumenttisarja, jossa Maria sukeltaa syvälle arkojen ja rankkojen aiheiden maailmaan.

Veitola.doc on Marian ja dokumenttiohjaajan Sami Kieksin intohimoprojekti, joka syntyi heidän yhteisestä halustaan selvittää, mitä meille on tapahtumassa – maailma muuttuu kovaa vauhtia ja Suomi sen mukana.

Dokumenttisarjasta esitetään neljä jaksoa, joiden pääaihealueet ovat:

Jakso 1: Huumeet
Huumeiden käyttö on lisääntynyt ja arkipäiväistynyt, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Toimittaja Maria Veitola tapaa ihmisiä, jotka tekevät näkyväksi eri puolia huumeiden käytöstä.

Veitola istui vieressä, kun haastateltava piikitti itseensä huumetta. Kuva: MTV

Jakso 2: Modernit seksityöläiset
Toimittaja Maria Veitola tutustuu OnlyFans-sisällöntuottajiin ja selvittää, mikä saa etenkin nuoret naiset tuottamaan ja myymään pornografista sisältöä netissä.

Jakso 3: Avoimet suhteet ja polyamoria
Toimittaja Maria Veitola tapaa ihmisiä, jotka ovat päättäneet rakastaa samanaikaisesti useampaa kuin yhtä henkilöä, ja selvittää mitkä ovat monisuhteisen elämän ihanimmat puolet ja sudenkuopat.

Jakso 4: Totuuden etsijät
Salaliittoteoriat leviävät ennen näkemättömillä tavoilla. Toimittaja Maria Veitola selvittää, mikä saa ihmisen kyseenalaistamaan virallisen totuuden ja etsimään vaihtoehtoisia näkemyksiä.sami

– Yhteiskunnallisten aiheiden käsittely tv-dokumenttien muodossa on ollut pitkäaikainen unelmani ja nyt olen vihdoin päässyt työskentelemään haaveeni parissa, Veitola kertoo tiedotteessa.

– Olemme päässeet käymään avointa keskustelua aiheista, joista ei ole helppo puhua. Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista, hän jatkaa.

Veitola.doc alkaa MTV Katsomossa torstaina 29.12. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:MTV

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit