Maria Veitolalle hyviä uutisia patologilta: Leikattu kasvain oli hyvänlaatuinen

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola, 47, voi huokaista helpotuksesta.

Maria kävi läpi vaikean ajan, kun häneltä löydettiin viime joulukuussa rintaontelosta jättikokoinen kasvain. Veitola tiedotti asiasta Instagramissa ja kertoi samalla miten raskasta on elää epätietoisuudessa ja jonottaa leikkausjonossa.

Nyt Maria on saanut hyviä uutisia, sillä leikattu kasvain on todettu hyvälaatuiseksi. Veitolan mukaan hän antaa kuntonsa parantua omaa tahtia.

– Tässä olen tänään, kaikesta huolematta hurjan onnellisena: kasvain oli hyvälaatuinen (sain patologin vahvistuksen!) ja paraneminen etenee pakottamatta, omaan tahtiinsa, Maria kirjoittaa Instagramissa.

– Palaan pikku hiljaa arkeen ja työelämään, mutta aion ottaa tosi iisisti. Vaikka tv-työ voi olla toisessa hetkessä pelastus, tuntuu juuri nyt erityisen hyvältä se, että mun ei tarvitse olla lähiaikoina särmänä, säkenöivänä ja sataprosenttisen läsnäolevana yhtään missään.

– Aionkin viettää paljon aikaa pääni sisällä. Tekee mieli lukea, kirjoittaa, kuunnella podcasteja, kävellä ja hengitellä. Nähdä ystäviä. Ihmetellä, että mitä tämä kaikki oikein on ja miten tästä eteenpäin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit