Kasvainleikkauksesta toipuva Maria Veitola napsii kolmiolääkkeitä ja on jatkuvasti pöhnässä

Äskettäin sairaalasta kotiin palannut juontaja Maria Veitola, 47, päivitti tänään Instagramissa kuulumisiaan. Maria paljasti reilu viikko sitten, että häneltä leikattiin rintaontelosta jättimäinen kasvain.

– Ai että mitenkö menee? Ihan hyvin. Kivut kurissa, kolmiolääkkeissä. Oon aika pöhnässä siis. Lähinnä nukun ja torkun. Nautin kukista, niitä on paljon nyt kotona. Kiitos, Maria kertoo voinnistaan.

Yökylässä -ohjelmastaankin tuttu Veitola on kuluttanut aikaa kotonaan pelaamalla Monopolia ja kuuntelemalla Podcasteja vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

– Oon kattonut monta jaksoa Schitt’s Creekiä ja kuunnellut podcasteja. Pelannut Monopolia, joka on elämys sekin kolmiolääkkeissä. Mua on helppo huijata.

Maria kertoo olevansa onnellinen siitä että kaikki meni hyvin, eikä häneltä löydetty mitään ikäviä yllätyksiä.

– Kaiken takana onnellisuus siitä, että kuukausien odotus on ohi ja itse leikkaus on ohi. Ja että se meni hyvin, eikä sisältäni löytynyt ikäviä yllätyksiä. Ensimmäiset kuulemani sanat heräämössä olivat ”Leikkaus meni hyvin.” Tiedostan kyllä, että kaikille ei niin sanota.

(Juttu jatkuu kuvan alla)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Maria Veitola (@mariaveitola) jakama julkaisu

Maria kertoi myös ahdistuksestaan joka hänellä oli leikkausjonossa odotellessa.

– Vaikka olen onnellinen hyvästä tilanteestani, olen myös kuolemanväsynyt (epäilemättä kolmiolääkkeet ja iso operaatio) ja itkuinen. Itken kai edelleen säikähdystä koko asiasta, sitä pelkoa ja ahdistusta, jonka kuukausitolkulla pidin sisälläni esittäen joka puolelle reipasta (olen hyvä siinä), itken 9kk leikkausjonossa kokemaani epäoikeudenmukaisuutta ja turhautumista terveydenhuoltoon, joka toki näytti parhaat puolensa, kun lopulta pääsin hoitoon.

– Olen saanut paljon viestejä muilta jonottajilta ja miettinyt sitä, miksi suomalainen terveydenhuolto perustuu jonotukseen? Kuinka paljon kalliimpi olisi systeemi, jossa kaikki saisivat apua HETI. Sillä vaikka omalla kohdallani leikkausjono venyi yhdeksään kuukauteen koronan ja uuden potilastietojärjestelmä Apotin takia, olisin ilman niitäkin joutunut odottamaan leikkausta.

– Minulle vain kerrottiin, että rintaontelossani on jättimäinen kasvain ja laitettiin jonoon. Ohjattiin menemään päivystykseen, jos tilanteeni pahenisi. ”Jos et vaikka pysty enää nielemään.” Voin kertoa, että se tapahtui, esim. kerran suihkussa. En pystynyt enää nielemään. Se ei johtunut kasvaimesta vaan jonotusaikana kasvaneesta ahdistuksesta.

Lopuksi juontaja kehuu suomaista terveydenhuoltoa, joka kaipaa hänen mielestään lisää resursseja ja palkkaa.

Lue myös: Maria Veitolalta löydettiin suuri kasvain ruokatorven ympäriltä: ”Raskasta elää pelossa ja epävarmuudessa”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Maria Veitola (@mariaveitola) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit