IL: Maria Veitola paljasti kauheimman Yökylässä vierailun: ”Outoa, että miksi mut on kutsuttu tänne”

Yökylässä Maria Veitola -sarja tekee kohta paluun MTV3-kanavalla, kun sarjan seitsemäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin.

Toimittaja Maria Veitola kertoi Iltalehden haastattelussa, ikimuistoisia kokemuksia sarjan kuvauksista. Hän paljasti, ettei koskaan unohda vierailuaan Risto-Matti Ratian ja Anu Saagimin luona. Ensimmäisellä kaudella nähdyssa jaksossa Saagim haukkuu Veitolan ulkonäköä.

– Se oli meille kaikille hyvin hämmentävää. Se oli hyvin ristiriitaista ja vaikeaa olla ihmisellä yökylässä, joka ei halua, että mä olen siellä yökylässä. Lähtökohtaisesti se on outoa, että miksi mut on kutsuttu tänne, jos mun ei haluta täällä olevan. Mutta siitäkin selvittiin, Maria kertoo Iltalehdelle ja lisää vielä, että Ratiasta hänelle jäi hyvät muistot.

Veitola ei osannut valita yksittäistä parasta vierailua, asiaa kysyttäessä.

Persuvaikuttaja Teuvo Hakkaraisen luona Maria kuitenkin nukkui hienoimmissa lakanoissa. Kyseessä oli Finlaysonin Tom of Finland -lakanat, jotka Veitola vei Hakkaraiselle lahjaksi.

– Minä vein ne lahjaksi ja nukuin itse niissä. Sitten lopuksi kysyin, että haluatko, että jätän nämä tänne. Hän sanoi, että kyllä kiitos, Veitola hymyili.

Yökylässä Maria Veitola -sarja starttaa MTV3-kanavalla 2. syyskuuta. Seitsemännellä kaudella mukana ovat Paula Vesala, Sampo ja Minttu Kaulanen, Satu Silvo ja Reidar Palmgren, Gettomasa eli Aleksi Lehikoinen, Janne Kataja, Tunna ja Jenni Milonoff, Kaisa Mäkäräinen, Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Aake Kalliala, Pekka Haavisto sekä pääministeri Sanna Marin.

Alapuolella kuva, jossa Veitola poseeraa pääministeri Sanna Marinin kanssa Kesärannassa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola)

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit