Kristian Heisari yllättää! – Halaa kuvassa vauvamasua: ”Jeesus mä olen onnellinen”!

Selviytyjät Suomi ja Big Brother Suomi -ohjelmien voittaja Kristian ”Krisu” Heiskari paljasti iloisen uutisen Instagram-tilillään. Krisusta on tulossa kummisetä ystäväpariskuntansa tulevalle lapselle.

Hän julkaisi kuvan, jossa hän halaa hellästi vauvavatsaa.

– Musta tulee kummisetä! Jeesus mä olen onnellinen. Pikku yllärin järjestivät kun kertoivat että saan kummin pestin. Olen ihan sekasin onnesta! Rakastan Sami & Tarja❤️, Heiskari kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Katso alta.

Julkaisu on täyttynyt ihailuista.

– Ihanaa, onnea tulevalle kummisedälle!❤️ Tuut olemaan ihana kummisetä pienelle ihmeelle, olen varma siitä, eräs hehkuttaa.

– Oot just se hassutteleva kummisetä minkä soisi jokaiselle lapselle.❤️

- ILMOITUS -

– Susta tulee maailman paras kummi – onnea kunniapestistä! ❤️

Heiskari nähdään ensi vuonna Nelosen Farmi-ohjelmassa, josta hän metsästää jo kolmatta realityohjelman voittoa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]