Kommentti: Terminaattori Sanna Marinin epätoivoinen vaalipuhe tyrmättiin – ”Pääministeri luomassa vastakkainasettelua, ilman faktapohjaa”

Pääministeri Sanna Marin puhuu tuoreella SDP:n kampanjavideolla kuin tekoälyllä varustettu pahamainen androidi ja yrittää luoda vastakkainasettelua.

SDP:n puheenjohtaja Marin julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän yrittää vakuuttaa epätoivoisesti äänioikeutettuja antamaan äänensä SDP:lle.

Videolla Sanna pelottelee ihmisiä Suomen kahtiajaolla:

”Sunnuntaina äänestetään kahden vaihtoehdon väliltä. Valitsetko Suomen, joka sulkee ovensa, käpertyy sisäänpäin ja peruuttaa ilmastotoimista? Vai Suomen, joka on avoin, ihmisoikeuksia kunnioittava, moniarvoinen ja osa kansainvälistä ja eurooppalaista yhteisöä? Jokaisella äänellä on nyt merkitystä. Muista äänestää. SDP on sinun puolellasi.”

Katso kylmäävä video:

Satojen kommenttien perusteella Marinin viimeinen vaalipuhe ei ole saanut juurikaan arvostusta. Ehkäpä Marin on aliarvioinut suomalaisten älykkyyden.

Instagramissa ja Twitterissä videolle on lähinnä naurettu. Marinia syytetään myös vastakkainasettelusta, ilman faktapohjaa.

-Huhhuh… Aikamoista puhetta pääministeriltä. Rajuksi on käynyt politiikan teko. Kovaa vastakkainasettelua. Tarvittaisiin yhteistyökykyä ja vastuunkantoa, kommentoi eräs henkilö Instagramissa.

-Pääministeri luomassa vastakkainasettelua, ilman faktapohjaa, kommentoi toinen Twitterissä.

Marinin ja SDP:n vastaisia kommentteja löytyy niin paljon, kuin niitä jaksaa lukea:

-Eikö pääministerin pitäisi yhdistää kansaa eikä vahvistaa kahtiajakautumista?

-Kunnioittiko sdp hoitajien ihmisoikeuksia viimevuonna? Eipä kunnioittanut.

- ILMOITUS -

-Melkosta vihapuhetta pääministerin asemassa olevalta henkilöltä. Tästäkö ”koko kansan” pääministeri jatkossakin?! Ei kiitos.

-Melko mustavalkoinen ajatusmaailma – sinun sanoittamanasi.

-SDP liian kallis tälle maalle . Ei kiitos!

-SDP ei todellakaan ole palkkatyötä tekevän nettomaksajan puolella. Jokaisella äänellä todella on merkitystä, kunhan se on pois teiltä.

Jos SDP häviää vaalit, onko Sanna Marinin uusi slogan kenties ”Hei täällä olisi vapaa kassa!” Kuten muuan Aleksi Valavuori vinkkasi somessa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]