Koko kansan Kiti täytti 47v. – leikitteli numeropalloilla henkisen ja fyysisen iän välillä

Näyttelijämonilahjakkuus Kiti Kokkonen täytti eilen vuosia. ”Rouva47” oli saanut numeroilmapalloja, joiden järjestystä pohti näin Instagramissa:

– Kiitos yllätyksestä Pauliina Virta ❤️ Aada! jee, henkinenjafyysinenikä, entunneitseäniyhtäännuoremmaksi, rouva47, hyvänäinjuurinytkiitos

 

View this post on Instagram

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kitiä oli etunenässä onnittelemassa kollega Janne Kataja sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpakumppani Krista Siegfrids.

Kiti pääsi ehostumaan ammattilaisen käsiin synttäripäivänään kun meikkaajalegenda Raili Hulkkonen taikoi kuvausmeikit. Innostuneena näyttelijä kertoi Instagramissa kokemuksestaan:

– Railin kanssa kuvaushommissa! Pääsin Railin meikattavaksi ensimmäisen kerran noin vuosi sitten ja en voinut käsittää miten upeasti hän sai silmät loistamaan ja ihon hehkumaan ja mikä ihaninta ni tunnen olevani aina oma itseni ehostuksesta huolimatta. Ja kaiken kukkuraksi aina on hyvä fiilinki ja hauskaa. Raili the best

 

View this post on Instagram

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kitin tanssi opettaja Marko Keräsen kanssa ei vakuuttanut TTK-tuomaristoa viime viikolla, mutta kansa pelasti tanssiparin. Kokkonen kommentoi asiaa Instagram-julkaisussaan:

– Rakastan sitä, että äiti lähetti tänään kuvakaappauksia teeveeruudusta!!! Tässä yksi niistä. Oli ihana taas tanssia Markon kanssa, vaikka pelkäsin koko viikon kanta-askeleen ottoa korkokengillä.

– Se on meille töppökenkäisille vähän hasardia hommaa. Parhaani yritin ja se riitti tähän tasoon tällä kertaa. Kiitos kaikille äänestäjille, että saadaan jatkaa vielä! Huomenna alkaa uuden koreografian harjoittelu, jännää on

 

View this post on Instagram

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit