spot_img

Kiti Kokkonen on kyllästynyt ihmisten nettikäyttätymiseen ja someraivoon: ”Liian moni tuntuu nykyään tietävän enemmän kuin asiantuntijat”

Tanhupallo-sketsihahmon luoja ja näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi äskettäin tunteikkaan päivityksen sosiaalisen median tilillään. Kitin on viime aikoina törmännyt netissä ”somevihaan”. Tämä on saanut näyttelijällä tunteet pintaan.

Kiti julkaisi itsestään selfien, jonka yhteydessä hän kertoo:

– Oon pystynyt tosi pitkään pidättämään someraivoa. Tältä se käytännössä lievimmillään näyttää. Välillä falskaa, mutta nykyjään onneksi yhä harvemmin.

– Ajat on järkyttävät. Siitä nyt ei pääse mihinkään. Tunteet seilaa raivosta lamaannukseen. Ärsyynnyn ja provosoidun helpoiten henkilöityneestä somevihasta. Ja siitä, kun liian moni tuntuu nykyään tietävän enemmän kuin asiantuntijat. Oispa aika ennen sosiaalista mediaa ja klikkiuutisia, Kiti valittaa.

- ILMOITUS -

Kiti jatkoi aiheesta keskustelua someseuraajiensa kanssa julkaisun kommenttiosiossa.

– Omaan silmään ei ole sosiaalisessa mediassa osunut kovinkaan montaa rakentavaa keskustelua melkein mistään yhteiskunnallisesta aiheesta. Ne tuntuvat kääntyvän syyttelyksi, henkilöidyksi ja jopa uhkailuksi. Huolestuttaa myös se, että moni ei uskalla enää ilmaista mielipiteitä, koska pelkää joutuvansa hyökkäyksen kohteeksi. Siksi huomaan kaipaavani aikaa ennen sosiaalista mediaa, Kiti jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kitin seuraajat tukevat näyttelijää ja monet samaistuvat hänen tunteisiin.

– Tuntuu niin samalta. Aluevaalit vielä tietäjineen lisämausteena kitkerässä sopassa, eräs someseuraaja kirjoittaa.

– Sama täällä hei! Ajattelen usein että pitäisi taas laittaa some kiinni joksikin aikaa, niin kirkastuisi jälleen että elämä ei oikeesti oo täällä… mutta sitten unohdan koko jutun ja kurkkaan ihan vaan vähän syötettä, kommentoi toinen.

- ILMOITUS -

– Tietäjiä ja ”tietäjiä” riittää… Mutta annas olla, kun kysyy, onko harkinnut uraa esim. politiikassa tai harkinnut vaikkapa kunnanvaltuutetun hommia, niin eipä kiinnosta semmoinen, tulee tiukka ei -vastaus. On helppo huudella, miten asiat pitäisi tehdä, mutta menepä itse tekemään, kommentoi kolmas.

– Tuttu tunne! Ja ilme. Kaikenmaailman tilanteelle naureskelijat & sitä vähättelevät joka alan asiantuntijat (niin somessa kuin tosielämässä) saavat pinnani kiristymään. Mitä kauemmin tilanne jatkuu, sitä paremmin viihdyn pienessä kuplassani harvojen rakkaiden kanssa ja sitä vähemmän kestän enää ketään muita. Myötätuntoa siis täältä! Neljäs kommentoi.

Kuvat:instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: