HS: Kiti Kokkonen harrasti lapsena satubalettia – Lopetti harrastuksen opettajan järkyttävän palautteen takia: ”Liian lyhyt kaula ja liian paksut pohkeet”!

Näyttelijä Kiti Kokkonen avautui tuoreessa Helsingin Sanomien haastattelussa muun muassa lapsuudestaan ja balettiharrastuksestaan. Kokkonen kertoo haastattelussa mys saaneensa kokea pienenä paljon arvostelua ulkonäöstään.

Tanhupallonakin ihastuttava Kokkonen nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, ja katsojat antoivat näyttelijälle paljon kehuja upeista esityksistä, joita Kiti veti tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa.

Ohjelmaan osallistuminen oli jännittävä kokemus Kitille, ja kannustus on tuntunut hyvältä. Eräs asia kuitenkin on hieman häirinnyt Kokkosta.

– Ilmassa on ollut sitä, että yhtäkkiä merkille pantavaa on ollut, että pienikokoinen ja pyöreä ihminen tanssii, Kiti kertoo HS:lle.

Kiti kertoo haastattelussa lapsuudenmuiston, jolloin hän harrasti alakouluikäisenä satubalettia. Tanssiopettaja oli tylysti todennut, että Kitillä oli aivan liian lyhyt kaula ja liian paksut pohkeet, eikä hänestä voisi tulla koskaan ballerinaa.

– Se loppui siihen se baletin tanssiminen, Kiti toteaa.

Seiska julkaisi kuvan: Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen veti röökiä TTK-pudotuksen jälkeen

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit