Pääministeri Marin toivoi Ylellä, että joulua vietettäisiin vain pienellä porukalla: Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira vastasi Twitterissä: ”Yleensä kutsunut ihan hemmetisti random-jengiä joulupöytääni”!

MTV3-kanavan uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira on julkaissut Twitterissä twiitin, joka on saanut somekansan aktivoitumaan.

Julkaisussa Kirsi on kommentoinut humoristiseen sävyyn pääministeri Sanna Marinin toivetta siitä, että ihmiset viettäisivät joulun vain perheen tai ystävien kesken, eikä suuressa ryhmässä.

– Pääministeri Ylellä: Joulua syytä viettää kotona vain lähimpien sukulaisten tai ystävien kanssa. Tuleekin siis ihan erilainen joulu. Yleensä kutsunut ihan hemmetisti random-jengiä joulupöytääni, Alm-Siira twiittasi.

Toimittajan yllättävä twiitti herätti paljon keskustelua Twitterissä.

– Jos tahallaan väärin ymmärryksestä syytetään, niin tämä pääsee kärkeen! Toimittajan puolueettomuuden perään saattaa olla lupa kysyä!?!, kyselee eräs.

– Kuulostaahan noin ilmaistuna kieltämättä hassulta. Normaalisti kuitenkin tapaisimme vanhempiamme ja sisaruksiamme perheineen, nyt ollaan kotona minä, mies ja lapsemme keskenämme, kirjoittaa toinen.

– Mitäköhän töissä tykkäävät jos ilmoitan, että jäänkin jouluna kotiin kun pääministeri käski, sanoo kolmas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kirsialmsiira)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit