Kirja: Niko Ranta-aho hurmasi Sofia Belórfin 50 000 euron luksuslomalla

Katiska-vyyhdistä yhteensä 13 vuoden vankeustuomion saanut ex-huumepomo Niko Ranta-ahosta julkaistiin keskiviikkona (27.9.) elämäkerta. Kirjan on kirjoittanut toimittaja Aki Linnanahde.

Kirjassa käydää läpi muun muassa Nikon ja hänen ex-tyttöystävänsä Sofia Bélorfin suhdetta. Ranta-aho kertoo, että seurustelu sai alkunsa, kun Belórf reagoi eräänä bileiltana tämän Instagram-päivitykseen. Niko ihastui Sofiaan välittömästi.

Niko vei luksusta rakastavan Sofian heti suhteen alkumetreillä ökylomalle Ibizalle.

– Matka maksoi minulle noin 50 000 euroa. Reissun jälkeen Sofian muuttokuorma sitten tulikin Lontoosta Málagaan ja sieltä Puerto Banúsiin, Niko kertoo kirjassa.

Hän kertoo rakastuneensa Sofiassa tämän ulkonäköön ja luonteeseen.

– Joku voi sanoa, että pinnallinen, mutta sellainen olin minäkin. Halusin ajaa urheiluautoilla, lentää yksityiskoneilla ja syödä parhaissa ravintoloissa.

– Jälkikäteen mietittynä minulle olisi varmaan sopinut paremmin tyttöystävä, joka ei olisi vahvistanut kyseisiä piirteitä minussa vaan ennemminkin palauttanut minut maan pinnalle. Sofia ei ollut sellainen, Niko analysoi kirjassa.

Pariskunnan suhde päättyi keväällä 2020, kun tutkintavankeudessa istunut Niko sai kuulla Martina Aitolehdeltä Sofian pettäneen häntä Stefan Thermanin kanssa.

- ILMOITUS -

Samaan aikaan myös Martina erosi Stefusta.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
17 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]