Katso miten Anna Puu twerkkaa ennen keikkaa tiukassa kukka-asussa – pitkä keikkatauko päättyi!

Muusikko Anna Puu palasi keikkalavoille pitkän tauon jälkeen. Hieman jännitystä oli ilmassa jo miettiessä tulevaa keikkaa Wanaja Festival -tapahtumassa. Anna kommentoi tilannetta näin Instagramissa:

– Kun jännitys tiivistyy ja ruoka ei enää maistu. Ajatus takaisin keikkalavalle nousemisesta 32 kuukauden jälkeen tuntuu.. no.. kutkuttavan kamalalta 😅🤪

– Huomenna nähdään siis Wanaja Festival kun mun henkilökohtaisesti pisin keikkatauko päättyy!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Juuri keikkaa ennen Anna purki jännitystään ja haki fiilistää twerkkaamalla takahuoneessa. Upealta näyttää sekä Annan kukka-asu, että twerkkaaminenkin!

– Ennen keikkaa on hyvä vähä fiilata itseään (Oikeesti kuvasin tän videon Vesa Silver lle takahuoneessa ennen keikkaa, koska hää on mun twerrkaustoveri)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Anna kiitti myös yleisöään lämpimästä vastaanotosta:

– Ja kiitos yleisölle kannattelusta! Ei ollut helppoa tulla noin pitkän ajan jälkeen yleisön eteen 🙏 Ens viikolla sitten @suomipopfestivaali Jyväskylä ja Oulu! Booooommm!

Anna Puu on julkaissut myös uutta musaa. Hän kertoi, että kesäbiisi syntyi ihan vahingossa:

– SIELLÄ SE NYT ON! PITKÄSTÄ AIKAA UUTTA OMAA MUSAA JA NYT SE ON TEIDÄN!

– ”Juokse Beibi Juokse” sai alkunsa toukokuussa, kun oltiin Jukan, Lassen ja Knipin kanssa pitkästä aikaa tekemässä uutta musiikkia. Tää oli eka biisi, joka tuolloin syntyi ja sanoinkin heti, että haluaisin tosi kovasti julkaista sen jo tänä kesänä. Vastaus tosin oli, että ei me enää ehditä. Ei oo kuvia, ei videota, ei julkaisusuunnitelmaa, ei mitään, nada. Että julkaistaan sitten syksyllä uutta musaa, kuten oltiin alunperin sovittu…

– Mutta tiedättekö kun inspiraatio iskee, niin sen liikkeellepaneva voima on suuri! Kiitos Toscanassa vietetyn ajan ja moniosaavan matkaseuran, meillä olikin yhtäkkiä kaikki palaset, jotka biisin julkaisuun tarvittiin. Mua tällainen hetkeen tarttuminen hykerryttää hirmuisesti. Sitä pitäisi tehdä enemmän.

– ”Juokse Beibi Juokse” kertoo myös hetkestä kesäillassa. Mitä tunteita se sussa kuulijana herättää ja Mihin se sut vie?

Lue myös: Anna Puu täytti 40 vuotta – katso hauska kuvakollaasi ”mehuviiksistä”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit