Seiska: Sofia Belórf yritti flirttailla Niko Ranta-aholle oikeudessa – Niko vastasi jäätävällä käytöksellä!

Katiska-käräjät jatkuvat taas Helsingin käräjäoikeudessa.

Julkkiskaunotar Sofia Belórf ja liikemies Niko Ranta-aho kohtaavat toisensa tänään oikeudessa.

Ex-parin kohtaaminen on tiettävästi ensimmäinen kohtaaminen sitten eron jälkeen. Belórf alkoi seurustella Ranta-ahon vanhan kaverin, liikemies Stefan ”Stefu” Thermanin kanssa julkisesti samaan aikaan, kun Niko virui vielä tutkintavankeudessa. Stefu Therman puolestaan hylkäsi Martina Aitolehden, jonka kanssa hän oli suhteessa kymmenisen vuotta.

Kevään aikana Stefan ja Sofia ovat juhlineet useasti. Tuore pari on myös ladannut Instagram-tileilleen kuvia ja videoita yhteisistä tekemisistä ja hempeilystä.

Belórf saapui tänään oikeuden eteen. Mustaan asuun ja aurinkolaseihin sonnustautunut kohukaunotar ei halunnut kommentoida medialle mitään oikeudenkäyntiin liittyen.

Seiska kertoi, että istunnon alussa Sofia yritti luoda pitkiä flirttailevia katseita eri puolella salia istuvaa Ranta-ahoa kohti. Sofia yritti korjailla tukkaansa ja hymyillä ex-rakkaalleen, mutta kylmänviileänä pysynyt Niko ei edes vilkaissut Sofiaa kohti.

Myöhemmin Sofia alkoi näpyttää oikeudessa intensiivisesti puhelintaan, ja tuomari joutui huomauttamaan asiasta.

Lemmenviestit saivat Sofian kyynelehtimään

Kun syyttäjä alkoi lukea Nikon ja Sofian välisiä rakkausviestejä, liikuttui Sofia Seiskan mukaan syvästi. Kohukaunotar myös yritti katsoa Nikoa samaan aikaan, kun viestejä luettiin, mutta Niko ei katsonut Sofiaa kohti kertaakaan. Sofia painoi päänsä surullisena alas ja alkoi pyyhkiä kyyneleitään ja korjata meikkiään.

Sofia Belórfin syytteet

Belórfin ensimmäisen rahanpesusyytteen mukaan kohukaunotar piilotti matkalaukkuunsa 8000-10000 euroa käteistä matkustaessaan Suomesta Espanjaan. Syyttäjän mukaan Sofia tiesi rahojen rikollisesta alkuperästä.

Toisen syytteen mukaan Belórf otti Ranta-aholta vastaan 12 700 euron arvoisen Rolex-kellon ja ollut tietoinen siitä, että kello olisi hankittu Nikon huumebisneksistä saaduilla rahoilla.

Belórf on kiistänyt molemmat syytteet.


Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit