Katiska-dokumentti: Sofia Belórf kertoo Niko Ranta-ahon sekoilusta: ”Siellä meni alkoholia ja huumeita. Se oli aivan katastrofi”

Ruutu+-palveluun ilmestyi maanantaina kolmas jakso kohutusta Katiska-dokumentista.

Katiska-dokumentti kertoo liikemies Niko Ranta-ahosta ja hänen pyörittämästään Suomen laajimmasta huumeliigasta.

Ranta-ahon entinen tyttöystävä kohukaunotar Sofia Belórf avaa jälleen suunsa kolmannessa jaksossa, jonka nimi on ”Lopun alku”.

Katiska-pomon huumeiden käyttö aiheutti ongelmia suhteen aikana.

Ruisrock oli lopun alkua

Belórf kertoo jaksossa muun muassa surullisen kuuluisasta Ruisrock viikonlopusta. Huumeet näyttelivät Nikon elämässä suurta roolia tuona aikana.

Pariskunta oli matkustanut heinäkuussa 2019 Suomeen tarkoituksenaan juhlia myös Ruisrockissa. Ranta-aho vuokrasi tuohon aikaan hulppean huoneiston Turun Itäiseltä Rantakadulta. Poliisi oli kuitenkin mikittänyt asunnon.

– Ruisrock oli lopun alku. Siellä meni alkoholia ja huumeita. Se oli aivan katastrofi, Sofia paljastaa dokumentissa.

– Se oli niin katastrofaalinen viikonloppu, että mä lähdin sieltä yksin junalla pois. Se meni niin sekoiluksi hänen (Nikon) osalta.

Lue myös: Ohhoh, Sofia Belórf haukuttiin lyttyyn Katiska-dokumentissa: ”Pahemman luokan kullankaivaja!”

Pidätysaamu oli sateinen

Sofia ja Niko olivat vielä Suomessa kymmenen päivää Ruisrockin jälkeen. Poliisi päätti seurannan ja kuuntelun jälkeen tehdä pidätyksen ja iski rynnäköllä Ranta-ahon Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan kotiin.

– Pidätysaamu oli hyvin dramaattinen. Olimme vielä nukkumassa. Heillä oli ollut meidän asunto ilmeisesti mikitettynä, Sofia muistelee pidätysaamua.

– Se oli sateinen aamu, heidän maiharinsa natisi lattiaan. Se kuulosti siltä kuin olisi ollut joku ryöstö. Ehdin sanoa Nikolle, että mitä vittua.

– Vika sokki oli se, kun yksi poliiseista pyysi pakkaamaan tavarani ja ilmoitti, että minua epäillään törkeästä rahanpesusta, Sofia kertoo.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Sofia Belórf kertoo dramaattisesta pidätysaamusta: ”Ehdin sanoa Nikolle, että mitä vittua”

Kiinnijääminen

Katiska-dokkarin kolmannesta jaksosta käy ilmi, että koko huumebisnes kaatui lähinnä Nikon tamperelaisen apumiehen osaamattomuuteen, joka sai koomisiakin piirteitä. Apumies teki monia virheitä, eikä hän myöskään kuunnellut Nikon ohjeistuksia. Apumiehen mokat johtivat siihen, että hänet pidätettiin Karkkilassa kesken huumeiden siirron.

Pidätetty apumies paljasti poliisille, että Cobra nimimerkin takana oli Niko Ranta-aho. Apumiehelle vaaditaan myös 13 vuoden vankeusrangaistusta huumerikoksista.

Lue myös: MTV sai haltuunsa Ruisrockin bilekämpän salanauhoja: Niko Ranta-aho uhoaa huumepäissään nauhalla: ”Mä oon v*ttu hullu!”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit