Karvan ja Milla saapuivat yöllä BB-taloon – toinen uusista asukkaista sai kokea heti törkeää syrjintää ja kiusaamista muilta!

Big Brother -taloon saapui keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 03.00 kaksi uutta asukasta: Karvan ja Milla.

Karvan on taustaltaan Iranin kurdi. Vaasasta kotoisin oleva 30-vuotias Karvan on ammatiltaan vapaaottelija, ja saanut liikuntaneuvojan koulutuksen. Karvan työskentelee ryhmäliikuntaohjaajana sekä koulunkäynninohjaajana.

Toinen uusi asukas Milla asuu Vantaalla ja on koulutukseltaan lähihoitaja. Hän työskentelee nuorten parissa. Milla pitää itseään älykkäänä ja vakuuttavana.

Karvanille tyly vastaanotto

Karvanin saavuttua taloon, Nabaz ilmoitti heti aikaisin aamulla Kirsille, että hän haluaa eroon Karvanista. Nabaz on Irakin kurdi, eikä hän halua jakaa huomiota toisen maahanmuuttajan, etenkään kurdin kanssa. Nabbe tuntee selvästi olonsa ja asemansa BB-talosta uhatuksi. Samasta syystä Nabaz ei tullut toimeen muun muassa Daiyanan kanssa, joka oli muuttanut Suomeen Angolasta.

Lisäksi transsukupuolinen Sofia levitti heti törkeitä juoruja Karvanista muille asukkaille väittämällä, että Karvan olisi tyydyttänyt itseään aamusuihkussa.

Melkoista syrjintää ja kiusaamista!

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]