Morsian sai karun viestin sulhasen salarakkaalta juuri ennen häitä – luki viestin alttarilla häävieraille

sylviatansh (pixabay.com)

Umpirakastunut nainen oli juhlimassa hääpäiväänsä edeltävää iltaa yhdessä morsiusneitojen kanssa, kun hän sai yhtäkkiä karun yhteydenoton miehensä salarakkaalta. Salarakas kertoi, että hänen sulhasensa oli elänyt kaksoiselämää. Morsian halusi kostaa.

Unelmien hääpäivä muuttui nopeasti paljastusten päiväksi. Nainen oli saanut lukuisia kuvakaappauksia ja yhteiskuvia salarakkaalta, todistukseksi miehen uskottomuudesta. Vaikka morsian oli järkyttynyt ja surullinen, hän halusi kostaa petturimiehelleen pahimmalla mahdollisella tavalla.

Moni olisi varmasti perunut hääjuhlan, mutta tämä morsian perui ainoastaan vihkimisen.
Nainen asteli häävieraiden läpi alttarille, kääntyi vihkiväen suuntaan ja kuulutti, että hänen kumppaninsa ei ollut se ihminen joksi hän miestään luuli. Seuraavaksi nainen laski hääkimpun lattialle ja luki kaikki edellisiltana saamansa viestit ääneen häävieraille.

– Häävastaanotto on peruttu, mutta tänään haluan juhlistaa rehellisyyttä, sydämen äänen seuraamista ja aidon rakkauden löytämistä, vaikka se sattuisi miten paljon tahansa, morsian oli sanonut yleisölle, ja halusi viettää häiden sijaan upean sinkkujuhlan.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit