Hääpäiväänsä viettävä Karita Tykkä yllättää uudella aluevaltauksella: ”Haasteitakin matkan varrella”

Miss Suomeksi vuonna 1997 kruunattu Karita Tykkä on opiskellut itselleen uuden ammatin. Karita on jo vuosia työskennellyt hyvinvoinnin parissa, ja nyt nainen on kouluttautunut hengitysvalmentajaksi.

– I DID IT! Hiljattain opiskelut päätökseen ja laajensin ammattitaitoani. Hengitysvalmentaja koulutus on takana! Karita hehkuttaa Instagramissa.

– Olen tehnyt hengitysharjoituksia vuosia, tietämättä kuitenkaan niiden todellista kokonaisvaltaista vaikutusta solutasolla – miksi teen ja mikä vaikutus harjoituksella kehossani on. Nyt tiedän ja yhdistän kaikkea tätä osaamistani pilates-ja Relax-valmennuksiini. Ilo oppia uutta ja laajentaa ymmärrystään!

– On sanottava, että olihan matka! Haasteitakin matkan varrella… Olen ylpeä itsestäni, että jaksoin opiskella kaiken muun ohella uutta ja laajentaa osaamistani, jotta voin antaa enemmän! Mutta nyt ei opiskella – on juhlan paikka – aika iloita saavutuksesta, Tykkää juhlistaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KARITA TYKKÄ (@karitatykka) jakama julkaisu

14-vuotishääpäivä

Karita juhlistaa tänään tiistaina (9.8) 14-vuotishääpäiväänsä miehensä Petri Tykän kanssa.

- ILMOITUS -

Karita julkaisi vuosipäivän kunniaksi Instagram-päivityksen, jossa hän kirjoittaa kauniisti rakkaudestaan aviomieheensä.

– Reilu 18 vuotta sitten alkoi yhteinen matka – sinusta ja minusta tuli me. Tänään on vuorossa erityinen päivä, hääpäivä numero 14:sta. Sanoin silloin tahdon ja tahdon edelleen – ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Ja haasteet matkan varrella ovat osa tarinaamme ja vain tiivistäneet meitä, vahvistaneet rakkautta.❤️

– Ja kuten laulussa sanotaan ”saan rakastaa sinua”… todella koen sen olevan etuoikeus – saada rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Elämäämme kuuluvat eri sävyt ja kaikkea tulee – silloinkin valitsen sydämesi. Kiitos kun olet rinnallani jakamassa tätä elämänkokemusta kanssani.

– Rakastan sinua tästä hetkestä ikuisuuteen. ❤️

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KARITA TYKKÄ (@karitatykka) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]