Kansanedustajaehdokas Riku Nieminen tahtoo yli 60000€ kuukausipalkkaa!

Siisti sisätyö, 4,5 kuukauden lomat, noin 6500 euron aloituspalkka, ei töitä maanantaina, ja perjantainakin pääsee viimeistään klo 13:30 töistä, kolminkertainen eläkkeenkertymistahti, ilmaiset taksimatkat, sopeutumisraha kolmeksi vuodeksi kun homma on taputeltu, ei pakkoa saapua edes paikalle töihin… 

Kelpaisiko moiset edut tuolla liksalla? Eivät kelpaa, sanoo Munamiehenä tunnettu Vasemmistoliiton ehdokas, näyttelijänä tunnettu Riku Nieminen, joka pitää hommaa Duunitorin haastattelussa niin kuluttavana, vastuullisena ja stressaavana, että katsoisi sopivan palkan olevan kymmenkertainen nykyiseen nähden!

Nieminen kuitenkin peruuttelee villejä toiveitaan sen verran, että ymmärtää moisen summan olevan mahdottomuus ja ”diplomaattisesti” katsoo kuitenkin 6500 euron kuukausiliksan riittävän. Vaatimaton mies, etten sanoisi. Kyseessä kuitenkin on rankka työ, yksi rankimmista!

Tottahan se nimittäin on, että poliitikko ei voi rauhassa panna jalalla koreaksi nälkäisen Olavi Uusivirran kanssa kuten Marinin Sanna teki! Mäkysen Matiaskin sen tietää, että aina on joku kyyläämässä kameroineen kun sitä sattuu löytämään innokkaita opiskelijaneitoja.

Eikä poliitikko voi edes lähetellä kavereilleen näistä iloa ja valoa etsivistä poliitikkoparoista hassuja meemejä kuten ministeri Lintilän Mikan yhden viestin ajaksi kaapattu sometili teki.

Aina on myös joku toimittajan rahjus kyselemässä taksinkäytöstä ja siitä, että paljonko virvokkeita kului kekkereillä kansan laskuun. Rankka homma siis.

Kun sitä raahaa pomon karjuessa kakkosnelosta jäisellä raksalla räntäsateessa 13 euron tuntipalkalla kirvesmiehen apulaisena, kuuntelee pään aukomista puhelinmyyntihommissa tai vaihtaa vanhusten vaippoja saattohoitokodeissa niin aina välillä mieleen juolahtaa ajatus, että asiat voisivat olla todellakin paljon huonommin. 

Sitä voisi joutua nimittäin tekemään oikeasti kuluttavia, vastuullisia ja stressaaviakin hommia. Niin kuin kansanedustajat tekevät. Eli siinä mielessä Niemisen alkuperäinen ajatuskukkanen kymmenkertaisesta palkasta on ihan perusteltu.

Pannaanko Munamiehelle vielä toinenkin nolla perään?! Laita kommenttia alle!

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit