Kalusteita Itämereen viskonut mies kommentoi ensi kertaa laivasikailua

Sosiaalisessa mediassa lähti leviämään lauantaina (10.12) erikoinen video, jossa miesjoukko harrasti ilkivaltaa Tallink Siljan M/S Baltic Princess -risteilyaluksella.

Kohuvideolla nokialaisen rakennusalan firman toimitusjohtaja paiskoi terassikalusteita laivan Executive-sviitin parvekkeelta alas Itämereen. Videolla näkyi useita muitakin henkilöitä, jotka nauroivat touhulle, ja kuvasivat sekoilua puhelimillaan.

Nyt kalusteita mereen viskonut Otti Kranni on uskaltautunut astua julkisuuteen laivakohun jälkeen.

Hän vieraili mediapersoona Aleksi Valavuoren luotsaamassa Valavuori live -ohjelmassa. Kranni kommentoi nyt ensi kertaa laivalla tapahtunutta sikailua.

Kuva: Valavuori Live

Mies kertoo käyneensä risteilyllä viikko sitten perjantaina. Juhlaseurueeseen lukeutui yrityksen työntekijöitä sekä muuta kaveriporukkaa.

Video levisi nettiin, kun Otto julkaisi itse TikTokiin videoklipin laivareissultaan. Kalusteiden viskomisen lisäksi juhlaseurue virtsasi vuokraamansa saunan kiukaalle.

25-vuotiaan Krannin mukaan juhliminen laivalla lähti käsistä ryyppyputken seurauksena.

– Juu, otettiin 20 tuntia kuppia, niin kyllä siinä tulee tyhmiä päähänpistoja, mies totesi häpeilemättä.

– Meillä on ollut sellainen idea, että kaikki tai ei mitään. Sitten kun mennään, niin mennään isolla.

Valavuori ottaa puheenaiheeksi laivan saunan kiukaalle virtsaamisen.

– Siellä oli kiukaalle kustu, ja joku saunaosasto oli sitten suljettu, Valavuori toteaa.

– Juu, joku meidän porukasta sai tyhmän idean kusta sinne kiukaalle, mutta kaikki hölmöilyt ollaan maksettu laivalla, ja loppumaksu mikä on tullut sieltä, Kranni kertoo.

Otto kertoo, ettei ole menettänyt kohun vuoksi yöuniaan. Hän on kuitenkin pahoillaan tapahtuneesta. Pahoittelun lisäksi hän kertoi aikovansa tehdä lahjoituksen Itämerta suojelevalle säätiölle.

– Huomenna mennään reippaana työmaalle, ja naureskellaan siellä näitä juttuja, että mitä on tullu taas tehtyä. Nöyränä pitää olla.

Sekoiluvideo leviää somessa: Toimitusjohtaja viskoo terassikalusteita laivan kannelta mereen, taustalla soi Petri Nygårdin kännibiisi!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit