Jussi Halla-aho kommentoi pääministeri Sanna Marinin bilekohua: ”Ennemmin tai myöhemmin Marin bilettää itsensä kumoon”

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa pääministeri Sanna Marinin ympärillä vellovaa bileskandaalia.

Hallo-aho kertoo julkaisussaan, että Marinin taustalla on ”aggressiivinen armeija”, joka selittelee ja puolustelee pääministerin tekemisiä parhaansa mukaan. Halla-aho kirjoittaa päivityksessään myös, että Marinin käytös voi olla jopa tarkoituksellista, ja että jossain vaiheessa bilettäminen koituu Marinin poliittisen uran kohtaloksi.

Lue Hallo-ahon koko päivitys alta.

– Perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa on tunnetusti laaja ja aggressiivinen armeija, joka selittelee parhain päin pääministeri Marinin tekemisiä.

– Heidän kannattaisi pohtia muutamaa asiaa. Kun Marinin kaikki töppäilyt painetaan villaisella tai jopa spinnataan ihailtavaksi naisenergiaksi, tämä ei ole omiaan vähentämään sekoilua. Päin vastoin, se kannustaa jatkamaan sitä.

– Voi jopa olla, että Marinin käytös on tarkoituksellista. Hän selvästi nauttii kehujen kohteena ja huomion keskipisteenä olemisesta. On vaikea uskoa häntä niin yksinkertaiseksi, ettei hän ymmärtäisi yksityistiloissa JA ravintoloissa tapahtuvan biletyksen päätyvän videoille ja julkisuuteen.

– Se, että muut ihailevat ja selittelevät hänen toimintaansa, tuntuu todennäköisesti erittäin voimaannuttavalta. Siihen tunteeseen voi jäädä koukkuun. Saman ihailun ja sen tuottaman mielihyvän saaminen edellyttää alati kiihtyviä kierroksia.

– Ennemmin tai myöhemmin Marin bilettää itsensä kumoon, taika haihtuu ja faniarmeijalle iskee krapula. Aletaan pohtia, että olisikohan pitänyt sanoa jotakin kriittistä jo hyvän sään aikana ja estää eskalaatiokierre.

– Kun se aika tulee, tämänhetkiset fanituskirjoitukset tulevat näyttäytymään varsin kummallisina. Länsimaiselle elämänmenolle vieraana sokeana henkilökulttina.

Pääministeri Sanna Marin kävi huumetestissä puhdistaakseen mainettaan – Tästä syystä testi oli kuitenkin aivan turha

Olavi Uusivirta kommentoi julkisuuteen vuotanutta videota, jossa hän tanssii intiimisti Sanna Marinin kanssa yökerhossa

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit