Jouni Hynynen osallistuu Vain elämää -ohjelmaan – Pyytää nyt anteeksi someseuraajiltaan

Kotiteollisuus yhteen nokkahahmo Jouni Hynynen tähdittää ensi syksyn Vain elämää -kautta. Sarjan uusiin tähtiartisteihin lukeutuvat rokkarin lisäksi Virve RostiEllinoora ja Janna.

Hynynen julkaisi Instagram-tilillään tiistaina (23.5.) videon, jossa hän purkaa tuntemuksiaan.

– Nyt, kun se on julkistettu, niin minäkin saan tästä puhua. Anteeksi kaikille, joille olen joutunut valehtelemaan tai sanomaan, etten tiedä asiasta mitään. Eli meitsi lähtee sinne Vain elämää -hommaan. Myin sieluni, Hynynen kertoo videolla.

– Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa näitä musahommia tehdessä, että iskä lähtee töihin. Puhelin on kiinni seuraavat pari viikkoa. Palataan asiaan. Ehkä, hän jatkaa.

Instagram-julkaisun kommenttiosio on täyttynyt hämmästelevistä viesteistä.

– Sinä olet aina ollut vastaan tota touhua, niin miten nyt sitten lähdit mukaan? eräs ihmettelee.

– Hienoa. Vituttaa vaan kun tämän jälkeen jokainen kukkahattutätikin alkaa käymään teidän keikoilla, kun KT:n suosio räjähtää käsiin, ja me vanhat fanit emme mahdu joka kuppilaan enää eturiviin, toinen seuraajaa kirjoittaa.

– Voi Jouni, minkä menit tekemään, kolmas harmittelee.

Hynynen on vuosia sitten kieltäytynyt jyrkästi osallistumasta ohjelmaan. Hän kritisoi sarjaa kovaan sävyyn aikoinaan Suur-Tampere-lehden kolumnissa.

– Meillä Karjalassa tajutaan, että kyllä paska on paskaa, vaikka sitä kutsutaankin iloiseksi laatuviihteeksi. Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut, Hynynen kirjoitti kolumnissaan.

Lue myös: Oho! Jouni Hynynen nähdään seuraavalla Vain elämää -kaudella!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]