Johanna Tukiainen lataa järkyttävää tekstiä somessa: ”Äitini VALEHTELEE asioista!!!!”

Kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin lokakuun lopussa ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan Johanna tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon.

Johannan mukana pakomatkalla oli myös hänen ex-kihlattunsa Veijo Lalli.

Kolmikon pakomatka päättyi Ranskan Bordeauxiin elokuun lopulla. Poliisi pidätti Tukiaisen, ja passitti hänet vankilaan. Myöhemmin hänet siirrettiin ruotsalaisvankilaan.

Seiskan tietojen mukaan Johannan kiinniottamisen jälkeen Isabelle-tytär vietiin ensin viikoksi sairaalaan, sillä lapsi oli sairastunut koronaan. Tämän jälkeen tyttö oli sijoitettu kahdeksi viikoksi ranskalaiseen lastenkotiin.

Lue lisää: Seiska: Johanna Tukiainen määrättiin psykiatriseen hoitoon – tuomittiin törkeästä lapsikaappauksesta

Marraskuussa Tukiainen julkaisi Instagram-tilillään kuvia tyttärestään, joka on sijoitettu nyt sijaisperheeseen. Kuvien yhteydessä Johanna kirjoitti kylmääviä päivityksiä liittyen lapseensa.

Nyt Tukiainen on julkaissut jälleen karua tekstiä Instagram-tilillään muun muassa omasta Marja-äidistään. Johanna joutui hiljattain Ruotsissa käräjäoikeuteen 70-vuotiaan äitinsä pahoinpitelystä.

Elämässä on olemassa PYHIÄ asioita ja yksi niistä on omat lapset!!!! Johanna aloittaa.

Lapsen paikka on OMAN äidin kainalossa eikä missään laitoksessa tai tuntemattomien luona!!!!! HYI kuinka pahoja ihmiset ovat: että kehtaavat vielä toivoa pahaa muille!!!! SYDÄN SÄRKYY tässä!!!! Äitini VALEHTELEE asioista!!!! Voimat on loppu! Olisi tietysti voinut luulla että äitini olisi oppinut edes jotain Julian ja Jasminen poismenosta. Raamatun mukaan nyt lopuna pahin vihollinen on oma perhe tai perhekunta, sekä osa myös läheisistä ystävistä jotka pettää, Tukiainen jatkaa.

Päivityksensä lopussa Johanna puhuu Jeesuksesta.

Jeesus sanoi että maailma rakastaa omiaan (jotka joutuu kadotukseen) mutta maailma vihaa Jeesuksen omia valittuja, koska se ei heitä tunne. Palvelija ei ole Herraansa suurempi. Kai tämä kuuluu kuvioon kuten JOB kärsi; että viedään tuhkatkin pesästä! Se on onneksi vain väliaikaista. Minun kotini on taivaan kodissa yhdessä Isabelle’n kanssa, ei täällä pahassa maailmassa joka on vain väliasema kohti ikuisuutta. Raamattu: ”Kun laittomuus nousee valtaan niin useimpien rakkaus kylmenee mutta se joka pysyy vahvana loppuun asti, se pelastuu.” AMEN!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit