Johanna Tukiainen julkaisi kuvia 2-vuotiaasta tyttärestään: ”Ainakin äiti yritti pelastaa sinut”

Johanna Tukiainen tuomittiin lokakuun lopussa ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan Johanna tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon.

Johannan pakomatka päättyi Ranskan Bordeauxiin elokuun lopulla. Poliisi pidätti Tukiaisen, ja passitti hänet vankilaan. Myöhemmin hänet siirrettiin ruotsalaisvankilaan.

Seiskan tietojen mukaan Johannan kiinniottamisen jälkeen Isabelle-tytär vietiin ensin viikoksi sairaalaan, sillä lapsi oli sairastunut koronaan. Tämän jälkeen tyttö oli sijoitettu kahdeksi viikoksi ranskalaiseen lastenkotiin.

Lue lisää: Seiska: Johanna Tukiainen määrättiin psykiatriseen hoitoon – tuomittiin törkeästä lapsikaappauksesta

Tukiainen päivitti reilu viikko sitten Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi Isabellen nauttineen olostaan täysillä Ranskan Bordeauxista.

– Tyttäreni Isabelle nautti täysillä siellä, ei ole koko 2 vuoden aikana ollut yhtä onnellinen ja rentoutunut! Olen kiitollinen että sain edes sen ajan kahden kesken, äiti ja tytär laatuaikaa! Taivaassa olemme ikuisesti ilman mitään häirintää eikä kiusaa, Johanna kertoi.

Seiskan tietojen mukaan Isabelle on sijoitettu sijaisperheeseen.

Hetki sitten Tukiainen julkaisi yksityisellä Instagram-tilillään kuvia Isabellesta. Johannan julkaisemat kuvat on otettu pakomatkalla Ranskan Bordeauxissa.

Ainakin äiti yritti pelastaa sinut, Johanna kirjoitti julkaisemansa Instagram -tarinat kuvan yhteydessä.

Hän julkaisi lapsestaan useita kuvia myös feed-osiossa.

– Hän rakastaa minua kuin lapset rakastavat omia äitejään. En ole nähnyt häntä niin rentoutuneena ja iloisena matkallamme, hän leikki, tanssi ja nauroi oman äitinsä kanssa! Hän nautti joka sekunnista! Hän täytti 2-vuotta 5.10.2022. Hän on sydämeni. Kaikki pahat ihmiset maksavat, Herra tuntee heidät paremmin kuin minä. Elämme lopun aikoja ja Jeesus tulee pian takaisin! Tukiainen kirjoitti julkaisemiensa kuvien yhteydessä vapaasti suomennettuna.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Gekkonen.

Lapsikaappauksesta tuomittu Johanna Tukiainen julkaisi kylmäävän päivityksen liittyen tyttäreensä: ”Taivaassa olemme ikuisesti ilman mitään häirintää!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit