Vahvasti uskossa oleva Johanna Tukiainen julkaisi jouluaattona rajun kirjoituksen: ”Rikolliset nimeltä lastensuojelu on kaapanneet tyttäreni!”

Kohublondi Johanna Tukiainen julkaisi jouluaattona Instagramissa päivityksen, jossa hän purkaa surua ja ahdistuneisuuttaan.

Johanna kertoo julkaisussaan, että tämä joulu on hänelle surullista aikaa. Tällä hän viittaa menossa olevaan lapsensa huoltajuusasiaan.

Lastensuojelu on ottanut hänen Isabelle-tyttärensä huostaan.

Lue Johannan tuore Instagram-päivitys alta:

– Siunattua Joulua 24.12.2022. Tämä joulu on surun juhla ja ahdistus kun ihmiskauppiaat ja rikolliset nimeltä ”lastensuojelu” on kaapanneet minun 2 vuotiaan tyttäreni, nimeltä Isabelle Linda Evita, pois omalta äidiltään, Tukiainen kirjoittaa.

– Raamattu varoittaa tästä ajasta: ”Kun laittomuus nousee valtaan niin useimpien rakkaus kylmenee mutta se joka pysyy vahvana loppuun asti, pelastuu.” Pyhien tähden tämä aika lyhennetään, muuten mikään liha ei kestäisi, hän jatkaa.

– Raamatussa on tällainen kohta: ”Ja jokainen, joka on luopunut taloista tai veljistä tai sisarista tai isästä tai äidistä tai lapsista tai pelloista minun nimeni tähden, on saava monin verroin takaisin ja perivä iänkaikkisen Elämän. Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi.”

Kirjoituksensa lopussa vahvasti uskossa oleva Tukiainen kiittää Jeesusta.

– KIITOS JEESUS että olen vapaa vankilasta ja kiitos että olen pelastunut!!! Kaiken ahdingon keskellä minä ylistän Sinun nimeäsi!!! AMEN!

Johanna Tukiainen lataa järkyttävää tekstiä somessa: ”Äitini VALEHTELEE asioista!!!!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit