Koronavirukseen sairastunut BB-Johanna synnytti tyttövauvan – Hehkuttaa perheonneaan! ”Hän on täydellinen”

Realityohjelmista tuttu Johanna Pulkkinen kertoi noin kuukausi sitten, että hänen koko nelihenkinen perheensä on sairastunut koronavirukseen.

Kaikesta huolimatta Johannan ja hänen miehensä kolmas lapsi syntyi perjantaina. Tuulitunneli, Viidakon tähtöset ja Big Brother -ohjelmissa nähty Johanna hehkuttaa nyt perheonneaan Instagramissa.

– Meidän rakas tytär syntyi eilen illalla suunnitellulla sektiolla kello 18.49 painaen 3314g ja pituutta 49cm. Hän on täydellinen, Johanna kirjoitti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) jakama julkaisu

Synnytyksen jälkeen Johanna avautui voinnistaan Instagram Stories -osiossa.

– Eilinen oli aika rankka päivä ku jouduttii odottaa tosi pitkään ja mä tietty ilman ruokaa ja juomaa 26 tuntia. Mut illalla päästiin leikkaukseen. Kaikki meni sen osalta hyvin. Ja tyttö voi hyvin. Mulla tuli vaan jotain lisälyöntejä sydämestä ja sykkeet matalat ja niitä on nyt eilen ja tänää lisää tutkittu.

Instagram

Koronavirus iski koko perheeseen

Johanna kertoi helmikuussa, että hänen koko perhe on sairastunut koronaan.

– Täytyy kyllä sanoa että on onni asua Suomessa, meiän perheen isukki tunsi ihan todella pientä kurkkukipua ja hakeutui tuttuun tapaan jälleen korona testiin, koronabotin kautta ajan sai nopeesti ja lähelle testituloskin tuli saman illan aikana, tällä kertaa se vaan oli positiivinen. Mä varasin heti itselle ja lapsille myös ajat testiin seuraavalle aamulle ja Pekka piti varuiksi maskia kotona ja nukku eri huoneessa. No mehän oltiin jo tartunta saatu ja kaikille tuli positiivinen testitulos.

– Suosittelen kyllä kaikille et hakeutuu noihin korona testeihin tosi pienestäkin oireesta, meilläkin nyt 4 korona positiivista kotona eikä osan olojen puolesta vois yhtää epäillä (ainakaan vielä) että olisi mitää, Pulkkinen kirjoitti helmikuussa.

Tosi-tv-tähti kuvaili, että hänellä on ollut oireina pientä kurkkukipuilua. Nainen kertoo, että hänen miehellä Pekalla oli flunssan oireet sekä hajuaisti kadonnut niin ettei hän haistanut edes kakkavaippoja.

– Lapset pomppii pitkin seiniä, itellä nyt tullut pientä köhää ja tää myös alko sellasella mini kurkkukivulla. Pekalla pikku flunssa ja hajuaisti mennyt nii pahasti ettei haistanut vaipparoskista ku kävi sen heittää roskakatokseen, Johanna paljasti helmikuussa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) jakama julkaisu

Johanna nähtiin asukkaana Big Brother-talossa vuonna 2012.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit