Joel Harkimon kanssa seurusteleva Janni Hussi avoimena deittailusta: ”Henkilökohtaisesti koen sen myös aika raskaaksi”

Sometähti ja radiojuontaja Janni Hussi ja yrittäjä Joel Harkimo ryhtyivät seurustelemaan kolme vuotta sitten. Suhde on edennyt jo sille tasolle, että pariskunta rakentaa parhaillaan yhteistä miljoonakotia, Jollen isän Hjallis Harkimon naapuriin Sipooseen.

Nyt Hussi on avautunut parisuhdeasioista Instagramissa. Hän pohtii päivityksessään muun muassa suhteiden alkuhuumaa.

– Alkuhuumalla on ehkä yks parhaista brändeistä mitä tiedän. Se on jännää, se on kutkuttavaa, kiehtovaa ja ennen kaikkea tavoiteltavaa. Sitä tavoitellaan joskus jopa niin paljon, ettei se jätä tilaa pitkäjänteiselle suhteelle, koska se muuttuu ennenpitkää ”tylsäksi”.

– Varsinkin nykyisessä deittailu-maailmassa on niin paljon vaihtoehtoja koko ajan käden ulottuvilla, että houkutukset on tehty helpoksi toteuttaa parilla klikkauksella, Janni kirjoittaa.

Janni kertoo itse kokevansa alkuhuuman myös raskaana.

– Ymmärrän kyllä alkuhuuman koukuttavuuden ja hienouden. Ei sen brändi ole tyhjästä nyhjästy. Mutta henkilökohtaisesti koen sen myös aika raskaaksi kaiken sen kutkuttavuuden keskellä.

– Alkuhuuman aikana usein hiotaan kulmia, kun ruvetaan laittamaan kahden itsenäisen ihmisen elämiä yhteen. Haetaan omaa paikkaa, toisen paikkaa ja opetellaan yhteisiä tapoja. Tehdään kompromissejä ja otetaan välillä yhteen, jotta linjat löytyy. Mä myös koen, että alkuhuuma on kropalle ja mielelle himppasen kuluttavaa. Koko ajan miettii toista, mitä se musta ajattelee vai ajatteleeko mitään, voinks mä laittaa tän hymiön tähän, jos mä sanon tai teen näin niin lähteekö se menemään ja missä kohtaa oikeasti uskallan ruveta näyttämään niitä mun huonoja puolia. Kroppa käy ylikierroksilla ja keskittyminen herpaantuu kun ajatukset leijuu aivan muualla kun olennaisessa, Hussi kirjoittaa.

Janni myöntää, että on ihanaa kosketella vaaleanpunaisia pilviä ja leijailla maanpinnasta. Mutta hän painottaa myös sitä, että on ihanaa elää sellaisessa suhteessa, jossa hommat ovat jo vakiintuneet.

– Ei tartte esittää olevansa mitään muuta kuin on. Epävarmuuden ja jännityksen tilalle on tullut kunnioitus ja luottamus, Janni kertoo.

Jannin mukaan alkuhuuman haihtuminen ei tarkoita sitä, että suhteesta tulisi tylsä.

– Alkuhuuman haihtuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hommasta tulisi tylsää. Jokainen meistä muuttuu joka päivä, niin myös sä ja sun kumppani, kaveri tai vanhempi. Me usein taannutaan ajatukseen, että tunnetaan lähimmäisemme paremmin, kun todellisuudessa tunnetaan. Ja siksi ei osata enää olla kiinnostuneita heistä. Mä ajattelen, että aidosti kuuntelemalla toista, sä voit oppia joka päivä uutta lähimmistäsi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Janni Hussi poseeraa bikineissä tuoreessa lomakuvassa – radiotähden muodokas takamus kerää kehuja: ”On tuolla Jannilla nätti peppu”!

 

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit