Miljoonaveloissa rypevä Jethro Rostedt lymyilee Espanjassa – ”Verottaja naamioitunu…”

Diili-ohjelmasta vuonna 2009 julkisuuteen alunperin noussut Jethro Rostedt oli vielä uransa huipulla muutama vuosi sitten, ennen kuin kiinteistövälittäjän miljoonavelat ja talousongelmat tulivat koko kansan tietoisuuteen.

Tuoreiden tietojen mukaan Jethrolla on ulosotossa yli miljoona euroa velkaa ja miehen ulosottorekisteri on peräti 13 sivua pitkä. IS:n mukaan Rostedt on saanut helmikuussa syytteet kolmesta törkeästä veropetoksesta ja yhdestä perusmuotoisesta veropetoksesta. Asianomistajana väitetyissä rikoksissa on Verohallinto.

Lue lisää aiheesta: IS: Jethro Rostedtia uhkaa vuosien mittainen vankeusrangaistus – syytetään törkeistä rikoksista

Jethro tähditti useita omia tv-sarjojaan muun muassa Nelosella, mutta miehen tv-työt tyssäsivät talousongelmien ja kohuotsikoiden myötä.

Tätä nykyä Jethro keskittyy omaan JethroTube -Youtube-kanavaansa, jossa hän julkaisee muun muassa mielenkiintoisia matkailuun liittyviä videoitaan. Kanavalla on yli 16 tuhatta tilaajaa.

Viihtyy Espanjassa

Instagramissa Jetillä on lähes 100 tuhatta seuraajaa, joille hän päivittääkin aktiivisesti kuulumisiaan. Jethro on oleskellut jo tovin Espanjassa, jossa hänellä on myös bisneksiä. Turkulainen pyörittää Fuengirolassa muun muassa Jeti’s Kebab -ravintolaa.

Tuoreessa kuvassa hoikistunut Jethro poseeraa Málagassa sijaitsevan Picasso-patsaan vieressä.

– Tämän kaverin jalanjäljillä tänään. Arvaas ketä hän oli? Teen ”pojasta” pientä pätkää JethroTubeen. Ota kanava seurantaan, Timo Soinin sanoin, voit jopa oppia jotain. Tai sitten et, Jethro kirjoittaa kuvatekstissä.

”Verottaja naamioitunu?”

Jethron postaus on poikinut tusinan hauskoja kommentteja.

– En tiedä mutta oli salettiin velkaa Jabba The Huttille, vitsailee juontaja Ile Uusivuori viitaten Star Wars -elokuviin.

– Verottaja naamioitunu? RUN JETI RUN!!! letkauttaa eräs.

– No siinä on komia punaposkinen pikkupoika, kehuu toinen.

– Mitä tarkoittaa ”ketä hän oli” onko se Eestin kieltä? kyselee kolmas.

Elämäntaparemontti

Rostedt on panostanut viime vuosina myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa. Hän paljasti viime vuonna laihduttaneensa peräti 53 kiloa.

Alla kuva vuodelta 2015, jossa Jethro on huomattavasti tukevammassa kunnossa.

Lue lisää: Jethro Rostedt teki suuren elämäntapamuutoksen lääkärin määräyksestä ja laihtui yli 50 kiloa – Tältä hän näyttää nyt!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit