Jenni Vartiainen ilman meikkiä New Yorkin kotikaranteenissa – Katso kuva

Jenni Vartiainen, Instagram

Suomen naisartistien kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Jenni Vartiainen on julkaissut Instagram-tilillään meikittömän kuvan New Yorkin kodissaan.

– Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin, Jenni kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Samalla laulaja antaa kiitosta suomalaisille, jotka tekevät työtä koronakriisin keskellä.

– Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä, hän jatkaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin. Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä. Ihanaa että ihmiset keksii jatkuvasti tapoja tuoda iloa myös tänne kotisohville! Pidetään itsemme ja toisemme turvassa. Paljon rakkautta täältä kaikille🙏🏻❤️

Henkilön Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit