Jasmin Voutilaiselta kysyttiin onko hän raskaana – Salkkarit-tähti latasi suorat sanat: ”Pää pois sieltä omasta perseestä”

Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen avautui vakavista terveysongelmistaan hiljattain Instagram-tilillään.

Näyttelijä on joutunut jättäytymään pois Salkkareiden kuvauksista sairausloman vuoksi. Voutilaisen roolihahmoa Aino Kaukovaaraa on sairasloman aikana tuurannut näyttelijä Laura Allonen.

Lue myös: Salkkarit-näyttelijä Jasmin Voutilainen avautui sairastumisestaan – ”Mietin huonoina aikoina, että mä hitto heitän nyt hanskat tiskiin”

Nyt Jasmin on hermostunut eräiden somekäyttäjien lähettämistä viesteistä, joissa udellaan onko näyttelijä raskaana.

– Kiitos kaikille aivan valtavan ihanista kysymyksistä ja huolenpidosta siitä, että olenko raskaana. Joskus kannattaa miettiä, ennen kuin sanoo. Sit vielä tosiaan ihmettelette, miks jengi muokkaa niiden vartaloita kuviin, Voutilainen kirjoittaa.

– Haukkukaa miten lystäätte, jos se oloanne helpottaa. Mutta älkää koskaan kysykö mitään noin henkilökohtaista ja loukkaavaa keneltäkään. Et voi tietää toisen taustoja (esimerkiksi keskenmeno, abortti, lapsettomuus jne jne). Vaikea olla fine oman kropan muutosten kanssa, kun jokainen vihjailee mun olevan vähintään kolmosille raskaana.

– Oikeesti, nyt järki käteen ja pää pois sieltä omasta perseestä. Oon ihan täynnä tätä arvostelua. Silti täs oon vaan mä, jos se ei miellytä nii swaippaa jollekin muulle sivulle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit