Jari Sillanpää aloitti joulukonserttikiertueensa – Fanit ihastuivat: ”Kannatti tulla kauempaakin katsomaan ja kuulemaan!”

Jari Sillanpään, 58, joulukonserttikiertue starttasi perjantaina Joensuun Carelia-salista.

Sillanpäällä on viime aikaisista kohuista huolimatta yhä vahva kannatus ja uskollinen fanijoukko keski-ikäisten naisten keskuudessa, jotka eivät Siltsua hylkää laulajan vastenmielisistä teoista ja rikoksista huolimatta.

– Kiitos, eilisestä, upeasta konsertti-illan tunnelmasta, Joensuun mahtava yleisö! Huomenna, sunnuntaina, jatkuu joulukonserttikiertue Kuopion Musiikkikeskuksessa Tervetuloa! Sillanpää kiitteli sosiaalisessa mediassa.

Joensuussa paikanpäällä olleet fanit ovat kehuneet ensimmäistä keikkaa mahtavaksi.

– Kiitos Jari ihanasta Joulukonsertista ja upealle bändille myös kiitokset huikeista sovituksista lauluihin!, kirjoittaa eräs Jaana niminen fani Facebookissa.

– Kiitos..oli ihana ilta, Kristiina puolestaan kiitteli somessa.

– Suuret Kiitokset, konsertti oli super’Hyvä. Kannatti todellakin tulla kauempaakin katsomaan ja kuulemaan… Hyvää jatkoa konserttikiertueelle! kolmas fani hehkuttaa.

Siltsu-dokumentti nostatti kohun

Sillanpään vuosien takaiset rikostuomiot nousivat tänä syksynä esiin Siltsu-kohudokumentin myötä. Sillanpää on saanut rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Sillanpää esiintyi dokumentissa myös ylimielisen oloisena, ja kertoi kameroille ettei hän kadu mitään.

– Voitte vihata minua niin paljon, mutta en voi istua tässä ja teeskennellä, että kadun tätä asiaa. En kadu.

– Tämä on ollut asia, joka minun on täytynyt elää ja tehdä. Tämä on se elämä. Me teemme asioita ja valintoja, joskus ne menevät pieleen ja joskus ei, Sillanpää kertoi dokumentissa.

Useat eri kaupungit ovat peruneet Siltsun konsertteja syksyn aikana kohun vuoksi.

Lue myös:

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit