Jari Sillanpää pyysi tekojaan anteeksi MTV:llä

Jari Sillanpää vieraili tänä aamuna Maikkarin Huomenta Suomi -ohjelmassa, jossa puhuttiin uudesta Siltsu-dokumentista, joka starttasi MTV3:lla ja Katsomossa 14. syyskuuta.

Ohjelman juontaja Antero Mertaranta kysyy Sillanpääötä, miksi hän ei ole koskaan pyytänyt julkisesti anteeksi tekojaan, vaikka häneltä on useasti vaadittu tätä.

– Mulla on ollut sellainen ajatus, etten ole ymmärtänyt, miksi mun pitää pyytää anteeksi, muuten kuin että olen loukannut itseäni vaan tässä, Sillanpää kommentoi.

Sillanpää on kokonet valtaisaa kritiikkiä asenteestaan, eikä sekään ole saanut laulajaa taipumaan. Nyt Siltsun mieli on kuitenkin muuttunut.

– Pyydän kaikilta niiltä sydämeni pohjasta anteeksi, jotka oikeasti tuntevat, että ovat tulleet loukatuiksi, Sillanpää sanoo Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä.

Mertarannan mukaan anteeksipyyntö on paikallaan.

– Se on tärkeää nimenomaan sen takia, siellä on sellaisia asioita, jotka liittyvät lapsiin. Se on äärimmäisen arvokasta sinun sanoa, koska osa tästä (kriittisestä) palautteesta liittyy tähän asiaan, Mertaranta toteaa.

Sillanpää sai vuonna 2020 sakkotuomion sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämistä. Laulaja on tuomittu myös huumausainerikoksesta 10 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen vuonna 2018. Sillanpää on myöntänyt alkaneensa käyttää huumeita vuonna 2014.

- ILMOITUS -

Vielä Siltsu-dokumenttia tehdessään Sillanpää kertoi kameroille, ettei kadu mitään.

– Voitte vihata minua niin paljon, mutta en voi istua tässä ja teeskennellä, että kadun tätä asiaa. En kadu.

– Tämä on ollut asia, joka minun on täytynyt elää ja tehdä. Tämä on se elämä. Me teemme asioita ja valintoja, joskus ne menevät pieleen ja joskus ei, Sillanpää kertoo dokumentissa.

Kuvat:MTV3

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]