Jannika B ja Toni Wirtanen viettävät hääpäiväänsä – Lue koskettava avautuminen rakkaudesta: ”Ilman sitä kaikki muu tuntuisi aika turhalta”

Artistipariskunta Toni Wirtanen ja Jannika B avioituivat uudenvuodenaattona vuonna 2013. He ovat olleet yhdessä vuodesta 2011 lähtien.

Nyt Jannika on julkaissut merkkipäivän kunniaksi koskettavan julkaisun Instagram-tililleen, jossa hän kertaa mennyttä vuotta 2022.

Julkaisuunsa Jannika on lisännyt kuvia vuoden tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista hetkistä. Postauksen ensimmäisessä kuvassa pariskunta poseeraa mustavalkoisessa yhteiskuvassa.

– Valoisaa uuttaa vuotta jengi! (Vauva)vuosi 2022 sisälsi niin paljon kaikkea, Jannika aloittaa kirjoituksensa.

Toni ja Jannika saivat perheenlisäystä syksyllä 2021. Pariskunnan esikoistytär Martta syntyi vuonna 2015.

– Töitä. Uutta musaa. Keikoille paluuta kolmen vuoden tauon jälkeen. Uusia aluevaltauksia: SuomiLOVE juontajapesti ja kirjan kirjoittaminen sekä julkaisu. Tuhansia kilometrejä. Kymmeniä hotellihuoneita. Isoja ja pieniä onnistumisia sekä epäonnistumisia. Sitä se tekeminen nimittäin teettää, Jannika kirjoitttaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä.

Töiden ja musiikintekemisen lisäksi pariskunta on kasvattanut tietysti lapsiaan.

– Oppimista. Pienemmällä kävely-, puhe- ja pönttöhommia. Tärkeimmät jo hallussa ”Kakka kom” . Isommalla ekaluokkalaisen juttuja. Hevosia ja Cheeriä. Itselläni rajojen asettamista ja itsensä sekä omien voimavarojen arvostamista.

Jannika vitsailee, että Tonilla on tekemistä tulevissa vuosissa kolmen tempperamenttisen naisen kanssa.

Muusikkoperheen elämään on mahtunut viime aikoina monenlaisia tunteita.

– Naurua ja itkua. Huolta ja pelkoa maailmantilanteesta, mutta myös uskoa ja toivoa.

Jannika painottaa kirjoituksessaan myös rakkauden merkitystä.

– Ilman sitä kaikki muu tuntuisi aika turhalta. Se kantaa huonoina päivinä ja loistaa hyvinä. Eilen vietettiin keramiikkahäitä Tonin kanssa. Mikä sen sopivampi nimi hääpäivälle juuri sinä vuonna, kun hurahdin keramiikkaan.

Jannika kertoo, että vuosi on myös sisältänyt enemmän luottamista ja vähemmän stressaamista. Somen käyttöä on vähennetty ja oikeaa läsnäoloa lisätty. Myöskään ystäviä ei ole unohdettu.

– Tälle uudelle vuodelle toivon tätä kaikkea samaa. Lisäyksenä maailmanrauhaa sekä enemmän unta, Janni päättää postauksensa punaisen sydämen kera.

Kuva: AOP

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit