Ohhoh, tältä näytti juuri ajokortin saanut Janni Hussi! – Poseeraa nostalgisessa kuvassa ensimmäisen autonsa vieressä – Katso!

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi on jakanut Instagramissa hauskan nuoruuskuvansa, jossa hän poseeraa ensimmäisen autonsa vieressä. Hussi kertoo kuvan ohessa keskustelleensa ensimmäisistä autoista ja ”pilluralleista” tänään radiossa.

Lue myös: Hehheh mikä show! Janni Hussi naurattaa taas somekansaa tuoreella tempauksellaan – Video!

Janni kaivoi arkistostaan esiin todellisen helmen, jossa hän poseeraa ensimmäisen Peugeot 206 -merkkisen autonsa vieressä. Kuvassa teini-ikäinen Janni on juuri saanut kortin, ja naisen yllä on lyhyet shortsit, toppi ja lipokkaat. Janni on myös värjännyt ihonsa purkkirusketuksella tummempaan sävyyn.

– Puhuttiin tänään lähetyksessä ekoista autoista ja pillurallista. Tää kiesi palveli mua pyyteettömästi karvanoppineen ja wunderbaumeineen assan rinksalla, kun Dj Alligatorin Lollipop pauhasi kajareiden äärirajoilla kolmen korttelin päähän, Janni kertoo julkaisun yhteydessä.

– Ralli-lookkina tietenkin haisunäätätukka, mikroshortsit, tuubitoppi, kirjekuorilaukku, varvassandaalit ja kaulassa killuu aito Tiffany suoran Thaikkulasta. Purkkirusketusta unohtamatta! SIT GÖÖLLSSIT KYYTII JA MENOX!, Hussi hehkuttaa.

Katso nostalginen ja ennennäkemätön kuva alta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Automerkki vaihtunut kestosuosikkiin

Jannin ei enää tarvitse vanhalla Pösöllä päästellä. Nykyään Hussia sponssaa Volvo ja fitnesskaunottaren pepun alla surisee kompakti citymaasturi XC40.

Lue myös: Janni Hussi luottaa Volvoon! Tällaisen menopelin kaunotar sai sponsoriautoksi! – Kuva!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit