Janni Hussi luottaa Volvoon! Tällaisen menopelin kaunotar sai sponsoriautoksi! – Kuva!

No nyt on kivannäkönen peli!…ja Volvokin on ilo silmälle!

Somepersoona ja radiojuontaja Janni Hussi, 28, on esitellyt uuden sponsoriautonsa.

Jannin peffan alla murisee nyt Volvon pienempi katumaasturi XC40.

Auto on väriltään valkoinen. Katso kuva Hussista ja Volvosta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Masennusta

Pari päivää sitten Janni julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jossa hän surkuttelee oloaan.

– Mörrimöykky tässä moi! Tiiättekö ku välillä on ihan ultimaattisen huonoja päiviä? Tiiättekö ku niitä tulee pari putkeen? Janni aloittaa.

– Välillä vaan on jotenki tosi down -fiilis. Eikä siihen aina ees tartte mitään syytä. Se nyt vaan on osa tätä ihmisen eloa, että aina ei oo ihanaa ja vaaleenpunasta.

– Tänään mua ei juuri naurata, ei huvita ja olo on muutenki apaattinen ja aika räjähdysherkkäkin. En siis tosiaan oo se ykkös-seuraneiti tänään. Enkä ollu eilen. Eniten tekee vaan mieli olla omissa oloissaan ihan hiljaa.

– Ehkä paras mietelause näille päiville on se, että tää on vaan huono päivä, ei huono elämä. Ei muuta. Nyt meen peiton alle. Janni päättää.

Lue Jannin koko päivitys kuvan yhteydestä:

 

View this post on Instagram

 

Mörrimöykky tässä moi! 👋🏻 👹 Tiiättekö ku välillä on ihan ultimaattisen huonoja päiviä? Tiiättekö ku niitä tulee pari putkeen? Eikä mitään oo ees tapahtunu. Tai siis paria laiterikkoa lukuunottamatta (näitä en nyt sinänäsä edes laske mukaan koska vempaimia saa korjattua ja kaupasta lisää). . . Olin kelannu eka et en päivitä tänään koko somea. Sit aattelin et ehkä laitan jonku kivan pirtsakan vanhan kuvan kameran rullasta ja siihen jonkun hassun hauskan tekstin. Sit aattelin et en hitto laita, ku kerron ihan tässä ja nyt mikä buugi oikeesti ruudun takana. . . Välillä vaan on jotenki tosi down -fiilis. Eikä siihen aina ees tartte mitään syytä. Se nyt vaan on osa tätä ihmisen eloa, että aina ei oo ihanaa ja vaaleenpunasta. . . Vaikka lähtökohtasesti oon positiivinen ja puhkun niin paljon energiaa että sillä valaisis koko Kouvolan vuodeks, niin näitäkin päiviä mahtuu mukaan. Ja olis outoa jos ei mahtuis. Liian harvoin sitä vaan muistaa ehkä täällä sanoa. Tai no en nyt tiedä miten mielenkiintosta on kuunnella itkupotkuraivareita, mut onneks tosta pääsee aika nopeesti ohi swaippaamalla. . . Tänään mua ei juuri naurata, ei huvita ja olo on muutenki apaattinen ja aika räjähdysherkkäkin. En siis tosiaan oo se ykkös-seuraneiti tänään. Enkä ollu eilen. Eniten tekee vaan mieli olla omissa oloissaan ihan hiljaa. . . Näitä päiviä ”potiessa” on tosi lohdullista ajatella että tää loppuu kyllä jossain kohtaa ja vieläpä usein ennemmin kuin myöhemmin. Että kyllä se olo taas sieltä normalisoituu ja aina ei tarvitse jaksaa olla reipas ja ilonen. Että tää kaikki on IHAN OKEI, vaikka helposti tekis mieli alkaa soimaamaan itteesä tämmösestä murjottamisesta kun ihmisillä on ihan oikeitakin ongelmia. . . Ehkä paras mietelause näille päiville on se, että tää on vaan huono päivä, ei huono elämä. ❣️ Ei muuta. Nyt meen peiton alle.

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit