Janne ”Nacci” Tranbergin ex-vaimo Hanna Hertell kertoo mikä suhteessa oli raskainta ja ahdistavinta

Cannonball-johtohahmona tunnetun Janne ”Nacci” Tranbergin, 49, entinen vaimo Hanna Hertell, 41, osallistui Janne Ranisen JR True Crime -podcastiin, jossa hän avautui elämästään Suomen tunnetuimman rikollisen vaimona.

Hertelliltä ja rikoskirjailija Heidi Holmavuolta ilmestyi viime vuoden lopulla kirja Rikoksia ja rakkautta (Docendo). Elämänkerrassaan Hertell kertoo avoimesti elämästään yhden Suomen tunnetuimman rikollisen puolisona. Kirjassa kerrotaan ex-pariskunnan elämästä.

Tranberg oli liikemies Niko Ranta-ahon kanssa päätekijänä Katiska-jutussa. Janne sai siihen osallistumisestaan 12 vuoden ja 11 kuukauden vankeusrangaistuksen.

Tranbergin ja Hertellin parisuhde kesti yli 10 vuotta. Pariskunnalle syntyi suhteesta yksi tytär.

Hanna kertoo JR True Crime -podcastissa, että raskainta ja ahdistavinta suhteessa ovat olleet Jannen pakomatkat.

Ensimmäisen kerran hän sai kokea ex-miehensä pakomatkan vuonna 2009, kun pariskunta oli jo muuttanut Espanjaan ja asuminen muuttuikin pakomatkaksi.

Hertell palasi lopulta yksin pariskunnan pienen tyttären kanssa Suomeen. Tranberg jäi Espanjaan, jossa hän jatkoi virkavallan pakoilua. Lopulta mies jäi kiinni ja joutui vankilaan.

Tranberg pakeni lain kouraa Suomesta myös vuodenvaihteessa 2017–2018. Hän oli Europolin etsityimpien listalla. Espanjan poliisi nappasi miehen lokakuussa 2019.

Hertell sai itsekin kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion avunannosta törkeään huumausainerikokseen Katiska-vyyhdissä. Tuomio ei ole lainvoimainen, sillä hän on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen. Hovioikeus antaa päätöksen asiasta keväällä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hanna Hertell (@hanna.hertell) jakama julkaisu

Katiska-käräjät: Janne ”Nacci” Tranbergin ex-puoliso tuomittiin 2 vuodeksi vankeuteen – Kommentoi tilannettaan somessa: ”Olo on pettynyt ja päätös tuntuu epäreilulta”

Ex-jengipomo Janne ”Nacci” Tranberg haukkui Sofia Belórfin kullankaivajaksi: ”Käyttökustannukset tähtitieteelliset”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit