Ex-jengipomo Janne ”Nacci” Tranberg haukkui Sofia Belórfin kullankaivajaksi: ”Käyttökustannukset tähtitieteelliset”

Entinen jengipomo puhuu suunsa puhtaaksi Sofia Belórfista.

Tänään torstaina 10. maaliskuuta julkaistussa Dead End -elämänkerrassaan entinen liivijengi Cannonballin johtohahmo Janne ”Nacci” Tranberg, 47, kertoo omia näkemyksiään Katiska-rikoksiin liittyen.

Kirjassa Nacci kertoo suoran mielipiteensä myös ex-ystävänsä Niko Ranta-ahon ex-kumppanista Sofia Belórfista.

Tranberg on aiemminkin kertonut rehellisen mielipiteensä Sofiasta. Nacci ei säästellyt sanojaan myöskään Katiska-dokumenttisarjassa puhuessaan Belórfista.

– Silloin, kun Niko ja Sofia ovat tavanneet, Niko kertoi tavanneensa tällaisen Sofian. Minähän sanoin heti silloin, että tämä on pahimman luokan kullankaivaja tämä mimmi. Tiedätkö mitä se tarkoittaa, Janne kertoi dokumentissa.

Trangerg toistaa sanomaansa uutuuskirjassaan. Mies sanoo Sofian olevan pahemman luokan kullankaivaja, eli ”gold digger”.

– Hän on kullankaivaja pahimmasta päästä. Käyttökustannukset tähtitieteelliset tai näin olen ainakin kuullut, Nacci kertoo kirjassa.

Tranberg: ”Miksi näitä bimboja pitää hinata joka paikkaan”

Janne ihmettelee kirjassa myös, miksi Niko yritti aina raahata Sofiaa mukaan kaksikon välisiin tapaamisiin. Tranberg halusi vältellä Belórfia.

– Ihmettelin miksi helvetin takia näitä bimboja pitää hinata joka paikkaan mukaan, etenkin jos sattuu tekemään jotakin mikä ei kestäpäivänvaloa.

Nacci kertoo käyneensä Nikon luona kaksi kertaa vuonna 2019, sen jälkeen kun pariskunta oli muuttanut uuteen taloon. Ex-jengipomo kertoo varmistaneensa, ettei Nikon luona olisi muita paikalla.

– Silti esitutkinnassa Sofia antaa ymmärtää minun olleen heidän luonaan suurin piirtein joka toinen päivä, Tranberg toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @janne.nacci jakama julkaisu

Sofia: ”Hän valehtelee!”

Seiska-lehti tavoitti Sofian tuoreeltaan kommentoitaan Tranbergin kirjapaljastuksia. Belórf väitti Seiskalle, ettei hän ole koskaan tavannut Naccia.

– Hän valehtelee. En ole ikinä edes tavannut häntä, kuten niistä hänenkin mainitsemistaan esitutkintapöytäkirjoista selviää, Sofia lataa Seiskalle.

Sofian mukaan Niko ei koskaan edes pyytänyt häntä mukaan tapaamaan Naccia, koska Niko tiesi mitä Sofia ajatteli miehestä.

Sofia kertoo lehdelle myös, ettei hän ota kovin raskaasti tai vakavasti ”elämäntaparikollisen mielipiteitä”.

Nikon ruotsalainen ystävä: ”Sofia halusi vain juhlia ja olla hemmoteltavana”

Nikon Espanjassa asuva ruotsalainen ystävä, Niklas Nordgren, kertoi taannoin Katiska-dokumenttisarjassa, että hän suhtautui Sofiaan epäilevästi. Myös Niklas kertoi Sofian olevan ”onnenonkija”.

– Muistan, kun Niko tapasi sen tytön, Sofian. Hän oli tyypillinen tapaus: halusi vain juhlia ja olla hemmoteltavana. Hän oli todellinen ”kullankaivajatyttö”. Sofia halusi vain rikkaan miehen, jotta hän voi shoppailla, käydä kynsihoidossa ja kampaajalla. Nikon on vaikea sanoa ei tällaisille ihmisille, Niklas muisteli dokumentissa.

Pitkä tuomiot

Sekä Ranta-aho että Tranberg tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin Katiska-huumevyyhdin päätekijöinä. Tranberg tuomittiin 12 vuoden 11 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Ranta-aho sai Katiska-kokonaisuudesta yhteensä 13 vuoden tuomion.

Myös Sofia tuomittiin Katiska-käräjillä. Belórfin osalta yksi rahanpesusyyte hylättiin, mutta nainen sai tuomion toisesta rahanpesusyytteestä sekä lisäksi huumausainerikoksesta. Sofia sai 80 päivää ehdollista vankeutta, ja hänen ehdollisen vankeuden koeaika päättyy 1.7.2022.

Tuomiot eivät ole vielä lainvoimaisia.

Lue lisää: Ohhoh, Sofia Belórf haukuttiin lyttyyn Katiska-dokumentissa: ”Pahemman luokan kullankaivaja!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @janne.nacci jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
17 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit