MTV: Janita Lukkarisen testamentista on tehty rikosilmoitus! – Isä murehtii: ”Seurakunta on kieltäytynyt hautaamasta Janitaa”

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen menehtyi syöpään 27-vuotiaana perjantaina 27. marraskuuta. Janita jakoi avoimesti syöpätaistelunsa somessa viimeisiin viikkoihin saakka.

Janitan perhe on surun keskellä, ja nyt lisää murhetta aiheuttaa erikoinen riita testamentista. Asiasta uutisoi MTV.

Janitan isä kertoi MTV Uutisille, että hän on joutunut surun keskellä murehtimaan myös tyttärensä tulevia hautajaisia.

Alunperin hautajaiset oli suunniteltu pidettäväksi joulukuun 12 päivälle, mutta asiaa ei ole voitu lyödä lukkoon, sillä perheen ulkopuolinen henkilö on toimittanut seurakunnalle testamentin, jonka alkuperää ja todenmukaisuutta nyt selvitetään.

– Minun oli pakko ottaa sairauslomaa, koska en saa nukuttua. Olen miettinyt pääni puhki, miten saan tyttäreni hautaan. Seurakunta on kieltäytynyt hautaamasta Janitaa, ennen kuin poliisi sanoo testamentin olevan väärennös, Janitan isä kertoo MTV:lle.

Lue myös: Janita Lukkariselta vielä viimeinen päivitys – syöpään menehtyneen naisen isä julkaisi Instagramissa koskettavan kirjoituksen

Seurakunnalle toimitettu testamentti on tekaistu vuonna 2018, ja sen mukaan kaikista hautajaisjärjestelyistä päättää perheen ulkopuolinen henkilö. Janitan henkilötunnus on kirjoitettu testamentissa väärin. Lisäksi isä kiinnitti huomiota tyttärensä outoon allekirjoitukseen.

– Vuosien aikana allekirjoitus saattaa muuttua ihmisellä, mutta ei sen niin paljon pitäisi muuttua kuin se on testamentissa, isä kertoo.

Isä kertoo, että perhe on hämillään tapauksesta, eivätkä Lukkariset usko, että Janita olisi kirjoittanut testamenttia.

– Sisarukset olivat hänelle kaikki kaikessa, heille hän halusi jättää vaatteensa ja korunsa. Tämä omituinen testamentti puhuu ihan toista.

Perhe on tehnyt testamentista rikosilmoituksen, ja Hyvinkään poliisi on aloittanut asiasta esitutkinnan.


Lähde: MTV

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit