Saattohoidosta takaisin kotihoitoon! Nyt syöpäsairas Janita Lukkarinen on nähty isänsä kanssa autoajelulla – Kuva!

Syövälle kasvot antanut julkkiskaunotar Janita Lukkarinen kertoi eilen Instagramissa  vaatineensa päästä saattohoidosta takaisin kotihoitoon, koska hän oli aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn. Janita halusi kotiin, koska tilanne ei muuttunut saattohoidossa oletetusti.

– Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa.

Janita kertoi olevansa nyt kotona saattohoidossa.

– Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa.

Tänään entinen tosi-tv-tähti oli isänsä kanssa autoajelulla, ja tästä Janita julkaisi Instagram-tarinoihin pienen videoklipin.

Lue myös: Syöpäsairas Janita Lukkarinen tilittää tuskistaan Instagramissa: ”Muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti”

Katso kuvakaappaus alta:

Instagram: @juanitapupu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit