Syöpäsairas Janita Lukkarinen tilittää tuskistaan Instagramissa: ”Muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti”

Syövälle kasvot antanut Janita Lukkarinen, 27, on julkaissut Instagramissa pitkän tilannepäivityksen. Janitan edellinen Instagram-postaus on kesäkuulta.

Syövän monet kasvot

Janita aloittaa päivityksen kertomalla aikaisemmista ”överiksi” menneistä kortisonihoidoista, jotka myös nostivat naisen painon lähes 100 kiloon.

– Kuten varmasti useimmat teistä muistaa, sain alkuvuodesta tosi rankat kortisonihoidot, jotka menivät hieman överiksikin, eikä hoitoa pyynnöistäni huolimatta lopetettu, painoa kertyi lähemmäs 100 kg. Koin etten ollut omassa kropassani ja kärsin tuosta todella paljon, kun ymmärsin tilanteen vakavuuden, tuosta alkoi todelliset terveydelliset vaivat syövän päälle, Janita kirjoittaa.

Lue myös: Janita Lukkarinen paljastaa miten hän on kuluttanut aikaa sairaana ollessa

TERHOKODISTA TAKAISIN KOTIHOITOON

Janita pääsi vaatimuksiensa mukaisesti Terhokodista takaisin kotihoitoon.

– Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa.

– Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa.

Hiljaiselo somesta helvetillisen tuskan takia

Lukkarinen kertoo yksityiskohtaisesti, miksi hän on viettänyt somesta hiljaiseloa ja avautuu samalla ”muutamista kipeistä yksilöistä”, jotka levittävät syöpää sairastavasta kaunottaresta valheita.

– Vietin hiljaiseloa, koska elämäni koostui oksentamisesta, nukkumisesta ja järkyttävistä kivuista, joita en halunnut jakaa, koska tuskani on aitoa, se on kuin helvetti, ja silti muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti. ”Olen saamassa vielä hoitoa, joka minut parantaisi”, isääni oli onniteltu näin, miettikää sitä sydänkipua, jota tästä aiheutui, kun ihmiset ovat niin kipeitä päästään, eivätkä jätä edes kuolemaa tekevän lapsen-tyttären-siskon perhettä rauhaan, vaan keksivät jatkuvasti uusia kipeitä valheitansa.

Janita muistuttaa että kiusaus voi satuttaa sivullisia uhreja.

– Jokainen meistä on jonkun lapsi, vaikka et kiusaamisellasi satuttaisi kohdetta, niin sivulliset uhrit voivat kärsiä. Ja tämä on niin alhaisinta.

Julistaa olevansa taistelija

Janita kertoo selättäneensä kortisonin kerryttämän ylipainon lähes takaisin omiin mittoihinsa. Lisäksi entinen tosi-tv-tähti kertoo saaneensa kuulla faneiltaan, olevansa taistelija.

– Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt 100sta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit