PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Talousahdingossa oleva Idols-tähti Jani Wickholm joutui perumaan keikkojaan – terveys petti!

Idolsista aikoinaan julkisuuteen noussut muusikko Jani Wickholm, 43, avautui aiemmin IS:lle koronan aiheuttaneista talousongelmista, joiden seurauksena perhe menettää kotinsa ja joutuu muuttamaan vuokralle.

Lue myös: IS: Laulaja Jani Wickholmin koti ulosmitataan talousvaikeuksien vuoksi

Nyt vastoinkäymiset jatkuvat, sillä Jani kertoi äskettäin Facebook-tilillään, että nyt hänen terveytensä reistailee. Hän on joutunut perumaan suunniteltuja keikkojaan diabeteksestä johtuen.

– Ikäväkseni joudun toteamaan tämän viikonlopun keikoista, että 2. Tyypin diabetekseen liitännäisestä tämän hetkisestä tulehdustilasta / sairaudesta johtuen, joudun estymään ikävä kyllä Keuruun tämän iltaiselta ja Karvion lauantaiselta esiintymiseltä.
Tämä on 17 ja puolen vuoden aikana toinen kerta, kun näin tapahtuu, siis mieluummin keikalla kuin saikulla, mutta tarkemmin erittelemättä olen kovin pahoillani tästä. Toivottavasti kunnossa jo tulevana viikonloppuna, Jani kirjoitti Facebookissa.

- ILMOITUS -

Ilta-Sanomien tavoittama Wickholm kertoo, että kakkostyypin diabetes on aiheuttanut hänen jalkaansa tulehdustilan. Jalka on niin kipeä, ettei sillä voi edes astua. Sairaalassa tulehduksen aiheuttajaksi on epäilty jopa verenmyrkytystä.

– Mulla on ollut jalat turvoksissa jo tosi pitkään. Toinen jalka on tällä hetkellä todella kipeä, eikä sillä voi astua. Tuntuu siltä kuin siinä olisi puristusside, ja joku leikkaisi sitä sahalla kahtia, Jani kertoo IS:lle.

Tsemppiä Janille toipumiseen!

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: