IS: Laivalla sekoilleella kohutoimarilla raju rikoshistoria – Kuristi portsaria, ajoi 220km/h…

Sosiaalisessa mediassa lähti leviämään lauantaina (10.12) video, jossa nokialaisen rakennusyrityksen toimitusjohtaja Otto Kranni paiskoi kalusteita Baltic Princess -aluksen sviitin parvekkeelta alas Itämereen. Videolla näkyi myös muita juhlaseurueen jäseniä, jotka nauroivat ja kuvasivat kaverinsa hölmöilyä.

Lue myös: Kalusteita Itämereen viskonut mies kommentoi ensi kertaa laivasikailua

Sama juhlaseurue virtsasi myös vuokraamansa tilaussaunan kiukaalle, jonka seurauksena saunaosasto jouduttiin sulkemaan. Lisäksi järjestyksenvalvojat joutuivat puuttumaan miesporukan sekoiluun useaan otteeseen risteilyllä.

Kranni vieraili sunnuntaina (11.12) ja maanantaina (12.12) mediapersoona Aleksi Valavuoren Valavuori Live-ohjelmassa.

Mies kertoi Valavuorelle menettäneensä töitään laivasekoilun vuoksi. Rakennusfirman urakoitsija oli päättänyt työsuhteen laivasikailun, ja siitä seuranneen kohun seurauksena.

– Työtilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hankalalta, Kranni kertoi maanantai-illan Valavuori Live -ohjelmassa.

Lue lisää: Kalusteita laivalta mereen paiskonut toimitusjohtaja kertoo töiden loppuneen rakennustyömaalla – Näin mies kommentoi potkujaan

Kranni kertoi olevansa pahoillaan tapahtuneesta.

– Minä ja ystäväni toimimme laivalla täysin vastuuttomasti, häpeän toimintaamme ja pyydän sitä nöyrästi anteeksi.

Hölmöillyt aiemminkin

Nyt Iltasanomat uutisoi, että Baltic Princessillä häiriköinyt kohutoimari on törttöillyt aiemminkin. Mieheltä löytyy synkkä rikoshistoria, johon lukeutuu muun muassa tuomiot pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Mies on tuomittu kahdesti myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tuorein liikenneturvallisuuden vaarantaminen tapahtui heinäkuussa 2022, jolloin Kranni tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Tuomion mukaan mies oli ajanut valtatie 3:lla noin 600 metrin matkan keskinopeudella 220 kilometriä tunnissa alueella, jolla nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa.

Huhtikuussa 2022 Kranni tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta 80 päiväsakkoon.

Tuomion mukaan mies oli yritetty poistaa tamperelaisravintolasta marraskuussa 2021 häiriökäyttäytymisen vuoksi. Hän oli vastustellut ravintolasta poistamista ja kuristanut kaksin käsin järjestyksenvalvojaa.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi IS:lle, että laivayhtiö harkitsee yhä rikosilmoituksen tekemistä juhlaseurueen sekoilusta.

Sekoiluvideo leviää somessa: Toimitusjohtaja viskoo terassikalusteita laivan kannelta mereen, taustalla soi Petri Nygårdin kännibiisi!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit