IL: Paulin pelivideot kanavasta tuttu Pauli Matalamäki uutisoitiin kuolleeksi – Näin tubettaja kommentoi järkyttävää pilaa

Paulin pelivideot -kanavastaan tunnettu tubettaja Pauli Matalamäki, 30, joutui keskiviikkona (4.1) järkyttävän pilan kohteeksi. Asiasta uutisoi mm. Iltalehti.

Useille suomalaismedioille lähetettiin keskiviikkoiltana tiedote sähköpostitse, jonka mukaan Matalamäki olisi menehtynyt.

Tekaistun tiedotteen lähettäjä oli esiintynyt Matalamäen veljenä, ja tiedotteessa oli tarkkoja tietoja suomalaistubettajan väitetystä kuolemasta.

Pelaaja-lehti ehti julkaista kuolinuutisen verkkosivuillaan, tarkistamatta tietoa Paulin lähipiiriltä.

Uutinen Matalamäen menehtymisestä paljastui pian kuitenkin perättömäksi, kun Iltalehti tavoitti sekä Paulin että hänen veljensä puhelimitse.

– Ihan tässä kotona sohvalla istuskelen, Matalamäki kertoi Iltalehdelle puhelimessa.

Puhelun jälkeen Matalamäki kertoi Twitter-tilillään tekevänsä asiasta rikosilmoituksen.

– Olen aina miettinyt mitä kuoleman jälkeen tapahtuu ja millaista sitten on. Voin kertoa että melko tylsää ja samanlaista. Vitsit sikseen, en ole kuollut. Kyseessä on jonkinlainen ”hauska” trollaus ja tulen tekemään rikosilmoituksen asiasta, Matalamäki tviittasi.

Perättömän kuolinuutisen julkaissut Pelaaja-lehti pahoitteli virhettä verkkosivuillaan.

– Olemme äärimmäisen pahoillamme virheellisestä uutisoinnistamme Paulin pelivideoihin ja Pauli Matalamäkeen liittyen. Haksahdimme huijaukseen ja minä, Pelaajan verkkopäätoimittaja, Niklas Tirkkonen otan täyden vastuun tekemästäni virheestä. Pyydämme syvästi anteeksi Paulilta ja tämän perheeltä. Näin ei saisi ikinä tapahtua, eikä tule enää tapahtumaan. Anteeksi, Pelaaja-lehti pahoitteli.

Paulilla on Youtubessa lähes 140 000 tilaajaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit