IL: Janne Kataja teki rikosilmoituksen törkyvideosta

Janne Kataja, 42, on tehnyt Iltalehden mukaan rikosilmoituksen Tokentube-sivustolla julkaistusta törkyvideosta, jossa näyttelijää solvataan rumasti.

Myös Gekkonen on nähnyt kyseisen kohuvideon.

Videolla ruoditaan yksityiskohtaisesti Katajan ulkonäköä ja vihjataan hänen olevan transsukupuolinen. Video on julkaistu palvelussa jo viime syksynä, mutta IL:n mukaan Kataja sai tiedon asiasta vasta viime viikonloppuna.

– Tämä ei ole huono juttu sen takia, että minua epäillään transihmiseksi, vaan kyse on siitä, että olisin muka valehdellut olevani jotain muuta kuin olen sanonut olevani. Samalla se, että minut analysoidaan leuasta korviin ja hammaskaaresta olemattomaan kaulaan, niin se ei ole oikein minkään aatteen nimissä. En halua tukea minkäänlaista transfobiaa, Kataja kommentoi Iltalehdelle.

Kataja teki asiasta rikosilmoituksen sunnuntaina.

– Kyllä siinä sen verran mentiin henkilökohtaisuuksiin, että päätin tehdä rikosilmoituksen, niin loppuu tuollainen pelleily, hän sanoo IL:lle.

Näyttelijä kertoo olevansa huolissaan ihmisistä, jotka tuottavat vastaavaa törkysisältöä someen.

– Uskon, että ihminen, joka on tuon (videon) takana, niin hänestä pitäisi tehdä huoli-ilmoitus viranomaisille, Kataja toteaa lehdelle.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit