Iholla: Sara Sieppi pillahtaa itkuun: ”pelkästään kiusaamista”!

Somestara Sara Sieppi avautuu tuoreessa Iholla-sarjan jaksossa julkisuuden varjopuolista.

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 31, avautuu tuoreessa Iholla-sarjan jaksossa ikävästä tilanteesta, jossa Seiska-lehden paparazzi seurasi häntä terapiaan.

Asia nostaa kaunottaren tunteet pintaan.

– Eräs roskalehti oli tehnyt jutun minusta, kun menen sinne terapiaan. Juuri kävimme terapiassa läpi, miten kamppailen työminän, someminän ja Sara-minän välillä. Kun tulen kotiin, näen, että paparazzi on seurannut minua ja tehnyt siitä jutun. Jutun aihe ei ole yhtään mikään. Aihe on, että otetaan hirveimmät kuvat ikinä ja julkaistaan ne lehteen, eli pelkästään kiusaamista, Sieppi kertoo kameralle viime syksyn tapahtumista.

Sieppi oli juuri käsitellyt terapiassa avoimesti julkisuudesta ja sen varjopuolista. Samaan aikaan paparazzi oli ollut naisen kintereillä. Tämä on Saran mielestä täysin absurdia.

– On absurdia, että olen mennyt sinne terapiaan pitkästä aikaa ja puhunut siitä, kuinka julkisuus on tällä hetkellä minulle aika kaksiteräinen miekka. En oikein tiedä, mitä ajattelen siitä ja se on ahdistanut minua pitkään. Myöhemmin näen, että joku ihminen on seurannut minua ja kuvannut kaiken, mitä siinä matkalla on tapahtunut. Se on sairasta, Sieppi vuodattaa jaksossa.

Aihe saa Saran vuodattamaan kyyneleitä.

– Tuo oli liikaa tähän päivään, hän sanoo.

Lue myös: Huh, Sara Sieppi avautui ahdistuksestaan ja paljasti käyneensä terapiassa – ”Jossain kohtaa tulee raja vastaan!”

Iholla-sarjasta ilmestyy kaksi uutta jaksoa torstaisin discovery+-palvelussa. Ohjelma katsottavissa myös TV5-kanavalla.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
48 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]