Huh, Sara Sieppi avautui ahdistuksestaan ja paljasti käyneensä terapiassa – ”Jossain kohtaa tulee raja vastaan!”

Entinen Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi kertoo Instagram-tilinsä Stories-osiossa kokeneensa vuoden 2022 aikana ahdistusta.

Lue myös: Oho! Sara Sieppi kilahti someseuraajalle: ”Toivottavasti en just lukenut tällaista kommenttia”!

Sara on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa somen puolella, eikä missikaunotar ole halunnut jakaa enää elämänsä jokaista hetkeä Instagram-tilillään.

Sara ahdistui muun muassa siitä, että lehdet tekivät hänen henkilökohtaisista asioistaan kohuotsikoita.

– Oon tarkoituksella pitänyt somen aika pintapuolisena tänä vuonna. Se on tehnyt mulle tosi hyvää, mut ajoittain ollut myös tosi outoa, kun siellä on paljon tyyppejä, jotka on elänyt mun seurassa monia vuosia täällä. Oon jakanut tänne paljon juttuja ja hetkiä, mut sit en kuitenkaan oo jakanut yhtään mitään, Sara kirjoittaa Instagram Stories -julkaisussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi upean peppukuvan ja näyttää heti videolla miltä hänen peppunsa oikeasti näyttää

Identiteettiongelma

Ex-missi kertoo poteneensa identiteettiongelmaa.

– Tää vuosi on ollu itelle pientä taistelua sen suhteen, et kuka mä haluun olla somessa ja kuka sitten sen somen ulkopuolella. Oon aina olettanut, että sen tulee olla vaan yks ja sama tyyppi – ja tässä oon ollut väärässä. Oon niin monen vuoden aikana jakanut tänne miltei aivan kaiken (joka toki ollutkin suurin syy siihen, että somesta on rakentunut mulle myös työ.) Ahdistuin kuitenkin siihen, että jokaisesta vähän henkilökohtaisemmasta stoorista ja postauksesta tehtiin otsikoita… Sieppi kertoo.

- ILMOITUS -

– Jokaisella oli mielipide aivan kaikkeen ja aina tein jotakin väärin, Sara jatkaa.

– Ja eihän niistä pitäs välittää, mutta jos vuosia saa kaiken likapyykin niskaan, niin jossain kohtaa tulee raja vastaan. Rakastan tätä työtä, mutta oman elämän jakaminen ei tuntunut täällä enää mielekkäältä. Huomasin, että en tehnyt tänne Instagram-stooreja omasta halusta vaan pakosta. Kun avasin etukameran ei mulla enää ollutkaan mitään asiaa, hän purkaa.

Iholla-sarja

Sara on kuvannut menneen kesän aikana myös Iholla-sarjaa, jossa hän on esiintynyt ennenkin. Sara kertoo, että Iholla-kuvaukset ovat pelottaneet ja ahdistaneet häntä tänä vuonna enemmän kuin ennen.

– Ennen elämä sen kanssa oli helppoa ja vaivatonta – tänä vuonna pelotti ja ahdisti, Sieppi paljastaa.

Sara kokee kaikesta huolimatta, että tuore kausi on hänelle tärkeä ja merkityksellinen. Hän kertoo myös suostuneensa uusimalle kaudelle ennen kokemaansa ahdistusta.

- ILMOITUS -

– Tein sopimuksen vielä silloin, kun en kriiseillyt kaiken kanssa ja ajatus uuteen kauteen lähtemisestä tuntui erittäin helpolta, koska ”siinä sivussahan se menee”, Sara kertoo.

Lue myös: Seiska julkaisi paparazzikuvan: Sara Sieppi ja Huuhkajat-pelaaja salalomalla!

Joutui terapiaan vuosien tauon jälkeen

Sieppi paljastaa pitkässä päivityksessään myös käyneensä terapiassa tällä viikolla monen vuoden tauon jälkeen.

Kaunotar kertoo, että terapia oli hänelle jo itsessään iso ja pelottava asia.

Paparazzi seurasi terapiaan

Ikäväkseen Sieppi huomasi, että Seiskan paparazzi oli seurannut naista aina kotiovelta terapiaan saakka. Tämä tuntui Sarasta erityisen pahalta.

– Sen jälkeen huomasin, että mua oltiin aamulla odottamassa tossa alaovella kameran kanssa, seurattu sinne terapiaan asti ja vielä julkaistu nämä kuvat roskalehdessä. Jutun pointti oli siis ottaa hirveimmät kuvat ja julkaista nämä kaikkien nähtäville – kiusata. Se tuntui erityisen raskaalta tuon terapiasession jälkeen, Sieppi kirjoittaa itkuemojin kera.

– Terapiaan meneminen oli itsessään jo niin pelottavaa, eikä kukaan tuskin haluaisi nähdä matkalla otettuja kuvia missään, Sieppi toteaa.

Lue myös: Sara Sieppi lahjoitti vaatteitaan Instagramissa – Seuraajalta tyly viesti: ”Jälkiviisaus on ainut viisaus mikä sulta löytyy!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Wau! Sara Sieppi poseeraa paljastavissa pitsialusvaatteissa – Kuuma kuva

- ILMOITUS -

Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat luksuslomalle Roomaan: ”Luvassa historiaa muustakin kuin Särkän miesjutuista!” – Kuvat!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]