Huonoja uutisia lääkäriltä saanut Suvi Pitkänen päivitti kuulumisiaan: ”En ole ollut oma iloinen itseni”

Dj ja realitytähti Suvi Pitkänen sai kuulla viime vuoden lopulla ikäviä uutisia lääkäriltä. Naiselta löydettiin geenimutaatio, joka saattaa altistaa sydänlihaksen rappeumaan eli vajaatoimintaan sekä ennenaikaiseen kuolemaan.

Pitkänen avautui pelottavasta asiasta hiljattain Ilta-Sanomien haastattelussa.

Nyt Pitkänen on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo voinnistaan.

– Geeni on siis altistava, itsessään ei tarkoita että sitä kantaessaan geeniä automaattisesti sairastuu. Ikävä kyllä tiedän että geeni tosiaan voi aktivoitua ja aiheuttaa sen kaikkein pahimman myös nuoremmilla. Salakavala geeni joka aktivoituessaan tiedostamattomana voi olla hyvinkin vaarallinen, Suvi kirjoittaa Instagramissa.

Hän myöntää, ettei ole ollut oma itsensä viime aikoina.

– Tieto tästä on vaivannut mua valtavasti pari kuukautta. Olen ollut aika peloissani ja stressaantunut enkä oikein oma iloinen itseni, Suvi toteaa.

- ILMOITUS -

Pitkänen on käynyt lääkärissä tutkimuksissa, jossa ei hänen onnekseen ole löytynyt viitteitä vajaatoiminnasta.

– Tänään oli viimeinen tutkimus ja lääkärin vastaanotto jossa sain tietää, ettei tutkimuksissa ole viitteitä alkavasta vajaatoiminnasta. Geeni on ja pysyy, mutta mahdollisuus siihen ettei se koskaan aktivoidu,on 50/50. Tilanne tarkistetaan säännöllisesti.

Lue lisää: IS: Suvi Pitkänen sai järkyttäviä uutisia lääkäriltä – ”Valtava sokki”

Instagram-tili poistettiin

Osanaikaa vuodesta Dubaissa puolisonsa kanssa asuvalla Pitkäsellä on ollut terveysongelmien lisäksi vastoinkäymisiä myös bisneksessä, sillä hänen 45 tuhannen seuraajan Instagram-tilinsä joutui taannoin hakkerien käsiin, ja nyt naisen sometilit on poistettu kokonaan Instagramista.

– Viiminen vuosi pitänyt kyllä sisällään NIIIIIN PALJON kaikkea että IG tilit toisaalta on aika pientä, vaikka vaikuttaa aika todella radikaalisti duuneihin kieltämättä.
Vuoden alussa sain vähän ikävän puhelun lääkäriltä, nyt ens viikolla Suomeen selvittelee tarkemmin terveyttä. Kunhan se ois ok niin tärkeintä. IG tilit voi saada takasin, tai rakentaa uudestaan mut terveys on juttu joka ei ole aina edes omissa käsissä (toki asioihin voi vaikuttaa PALJON itse.), Pitkänen kertoo toisella sometilillään.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]