Huh! Sabina Särkkä lensi businessluokassa Balille – sairastui perillä rajuun tautiin: ”Oksensin koko yön ja aamun”!

Missi ja sometähti Sabina Särkkä lensi hiljattain businessluokassa ystäviensä Arttu Mustosen ja Janita Aution kanssa Balille lomalle.

– Pari chillii lentoo. Ostin ekaa kertaa business lennot, Sabina hehkutti Instagram-feediinsä julkaisemassa postauksessa.

Juttu jatkuu Instagram-kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sabina Särkkä (@sabinasarkka) jakama julkaisu

Pari ensimmäistä päivää Balilla meni mukavasti. Pian Sabinalle iski kuitenkin ikävä vatsatauti, jota hän kutsuu Instagramin tarinat-osiossa ”Balimahaksi”.

– Oksensin koko yön ja aamun. Ollut kyl vähä rankkaa tää viimeinen vuorokausi eka jetlag ja tää. Ei ollut samanlainen seesteinen jooga aamu, kun parina edellisenä päivinä, Sabina surkutteli.

Lue myös: Katso video: Sabina Särkkä vilautti paljaita rintoja ohi lipuvalle laivalle – Kapteenin reaktio yllätti kaikki

Instagram tarinat-osiosta paljastuu, että Särkkä on yrittänyt lääkitä tautiaan kurkumajuomalla. Hän kertoo myös syöneensä mehujäätä, joka kuulemma helpotti hieman oloa.

– Tää mehujätski oli ainoo mikä pysy mun sisällä tänään päivällä, ja sen jälkeen olo on ollut jotenkin siedettävä, tai ei oo tarvinnut mennä halaan pönttöä, Sabina kertoo.

– Voimat on kyllä poissa ja oon vaan nukkunut. En muista millon olisi ollut näin heikko olo. Huomenna varmasti jo parempi! hän jatkaa.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Sabina matkustaa Balille. Katso vanha lomakuva alapuolelta. Jos Instagram-upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sabina Särkkä (@sabinasarkka) jakama julkaisu

Sabina perusti viime vuonna yrityksen nimeltä Sabina Media Oy. Kahdeksan kuukautta kestäneellä tilikaudella firman liikevaihto ylsi 178 000 euroon, josta voittoa tuli 93 000 euroa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sabina Särkkä (@sabinasarkka) jakama julkaisu

Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat luksuslomalle Roomaan: ”Luvassa historiaa muustakin kuin Särkän miesjutuista!” – Kuvat!

Ex-missi Sabina Särkkä julkaisi itkuisen kuvan: ”Oli aika tunteellinen vuorokausi”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit